Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sciskam mocno! Ale jak już pisaly dziewczyny wczesniej, to na pewno nic powaznego i wazne ze z dzidziusiem wszystko w porzadku! 

A jesli chodzi o rybki, to moj kuzyn jest z pod znaku ryby i od malego mamy ze soba super kontakt! :-)
No ale na szczescie po zarzyciu tabletki spadlo. Najbardziej nie lubie tego, ze oni się do wszystkiego wtrącają! Wczoraj caly wieczor dyskutowali, ze zle rozplanowailsmy remont i wogole. Ze nasze pomieszczenia będę nieladne itd., itp.
Sory ale to my mamy tu mieszkac i to nasza sprawa jest. Dzisiaj postanowilam się nie denerwowac i ignorowac ich pomysły (bo sa tragiczne)! 
. To rzeczywiście może coś w pochwie, jakiś podrażnienie czy coś, brałaś ostatnio chyba jakie globulki jeśli dobrze pamiętam i błona śluzowa jest podrażniona.
.
wszystko już w workach próżniowych w szafie, czeka do początku lutego na pranie
ale tym razem zrobię wszystko by urodzić w terminie.
dziś m odbierze to awizo :-)
Wstałam, wzięliśmy rzeczy i pojechaliśmy i cieknącymi wodami na Wrocław na Brochów. Przyjęli mnie z soboty na niedzielę, wszystkie badania, wszyscy mili, pielęgniarki chodzące anioły a ja przerażona :-( M poszedł koło trzeciej spać do auta by % uciekły, o 5 pojechał do domu, a o 9 już był z resztą rzeczy. O dziesiątej przyjechała mama-120km z siostrami i teście. Łzy mi leciały w ilości jak odchodzące wody...:-(