Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...JUŻ wiadomo skąd taki przyrost mamuś marcowych mamy 
płodne jesteście jak czarnoziem :-);-) NIE DOCZYTAM... 

muszę powtórzyć tą cholerną glukozę 

o mojej zastępczyni wypowiadać się nie będę ...szkoda 
polecam się :-)

ciekawe co będzie jutro???Mnie mąz karmił, bo mała na cycku wisiała 24h na 24hA ja będę miała pierwsze dziecko i nie mam złudzeń;-).
Wręcz odwrotnie myślę, ze całe noce i dnie będzie płakał i wisiał na cycu, nie będę umiała się nim zająć i przez pól roku ze szlafroka nie wyjdę. Do tego będę miała depresje....
Przynajmniej się nie rozczaruje;-).
to było w czwartek, czy piątek. Normalnie wejść do domu nie mogłam tak śmierdziało, a potem to aż mi niedobrze było! Naotwierałam wszędzie okna i poszłam spać. Ale dziś już poniedziałek a ja dalej czuję ten smród, dodam że okna non stop otwieram ale widzę że jak tylko wchodzę do domu to znów pozamykane. No i on jeszcze pretensje że otwieramy bo mu zimno. Ale zapytałam go jak przyszedł co to za klej, no i wyczytałam że on jest bardzo szkodliwy i działa na dziecię w brzuchu i tak się przestraszyłam i zestresowałam, ze na maksa się rozryczałam. Mąż od razu poszedł i to wywalił ale mój strach został :-Ja zaczęłam brać żelazo i się czuję mniej zmęczona, nie mam uderzeń gorąca. Hemoglobiny miałam 11,7, ale mi nic nie przepisała, powiedziała tylko, że mam brać. Dostałam w aptece biofer, pisze, że nie ma skutków ubocznych.Nikusia kiepsko z tą glukozą:-/ ja miałam pomiar na czczo i po 2 godzinach, po godzinie nie... najważniejsze, że z synkiem dobrze wszystko:-)
A jaką masz hemoglobinę, że żelazo dostałaś? ja mam 12,7 i mi wypisała, ale na razie jeszcze nie zaczęłam brać...
katrine rozumiem Twojej zdenerwowanie, spraw sobie przyjemny wieczór, zrelaksuj się, bo jak Ty się denerwujesz to i Leon też.