Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Młodamamo, jak masz coś fajnego to daj linka, albo wskaż aukcje, albo prześlij zdjęcia...
Acha i wstaw przepis!!!!... może mojemu Tadzikowi zrobię, bo czasem nie mam pomysłu co mu ugotować.
grunt że poprane..

H&M 
Ale ja nie mówię o taki masażu porządnym, po prostu jak mi się mój maluszek wypchnie boleśnie i go podotykam to ucieka;-)Chyba na skurczeNie wolno masować i rozgrzewać brzucha w ciąży
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Przytyłam 18 kiloW drugiej jadłam mniej, ale za to dużo słodkiego - znowu 18 kilo. Teraz mam póki co 4 kg i mam nadzieję, że 14 nie zdążę w te paręnaście tygodni przybrać ;P
Nikusia, wczoraj przyszła paczka, dziękuję! Sweterek jest boski! Mam nadzieję, że Nuśka szybko nie urośnie, bo jest na nią na stykA przez głowę to nawet ledwo przeszedł, ale moje dzieci mają wielkie łepetyny
Już wczoraj go wypróbowaliśmy do przedszkola![]()
co do fryzjera, na czas ciąży postanowilam zrezygnować z farby, ale po to żeby trochę wzmocnić te moje kudełki...ale już nie mogę patrzeć powoli na powracający mysi kolor (blee)