Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dopiero od jakis 3 tygodni przestaly. Tak ogolnie to korci mnie żeby sobie wlosy ściąć i musze się umowic z przyszla szwagierka, bo ona fryzjerka jest. 

A morfologia to chyba pomalu każdej z nas troche leci w dol… 

Monisia nie zazdroszczę nocy, zdrzemnij się jak możeszWitam was! :-)
Trzymam kciuki za wszystkie zbliżające się wizyty!
A ja mialam dzis straszna noc. Co godzine się budzilam i wogole. Teraz to wogole nie do zycia jestem i strasznie mnie glowa boli… :-(
Bylam wczoraj na echu serca i tak mnie ta glowica ponaciskiwal lekarz, ze do tej pory boli mnie cala lewa piers i wszystko wokół. Masakra jakas i na dodatek nie powiedział nic dokładnego, bo musialby sprawdzic przez brzuch a w ciazy jest to niemożliwe…
Bylismy tez wczoraj u teściów i przywieźliśmy kołyskę dla naszego maleństwa i 2 siaty ubranek po synku siostry meza. Jest duzo uniwersalnych wiec na razie mam zakaz kupowania jakichkolwiek ubranek. ;-)
jagna25 smaka mi narobilas tymi pizzerinkami, chyba zrobie dzisiaj na kolacje! ;-)

Jak dla mnie to odpada taka dieta, ja głównie lecę na owocach i warzywach oraz nabiał. Wiec bym padła z głodu zwłaszcza bez ziemniaków i burakówJagna - no wbrew pozorom jest sporo rzeczy, które mogę jeść. Chleb ciemny, razowy, pełnoziarnisty, orkiszowy. Nabiał (chociaż ograniczam bo ma laktozę), warzywa, oprócz tych słodkich jak marchew, buraki + ziemniaki i pochodne typu frytki
No wiadomo na obiad mięso bardziej gotowane, grillowane, z kaszami wszelkiego rodzaju, bądź brązowym ryżem. Ryby wszelkiej maści...no jest tego trochę![]()