reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
mam swoją firmę.. i musiałam płacić wysoki ZUS przez 3 miesiące, żeby mieć dość sporo płatne chorobowe a potem macierzyńskie.
i trzeci raz płaciłam w listopadzie, oraz od 4 listopada jestem na L4.
i okazuje się ,ze podobno nie wypłaca mi teraz chorobowego tylko w styczniu, dlaczego? i jak to mozliwe.. jak wszystko było płacone tak jak powinno.. i księgowa też mówiła co innego.
i w styczniu mi wypłacą za dwa miesiące? ;/ listopad i grudzien?;/

no i juz calkiem zwariowalam... patrzcie jakie piekne sowy :szok:
3768878268.jpgwththimgp1009006_528dd3b559ea1.jpg

narazie nie kupuje... musze poogladac wszytsko co mozliwe :tak::-) dopiero wtedy zdecyduje :confused:

Załączniki

• 3768878268.jpg
    3768878268.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 108
  • wththimgp1009006_528dd3b559ea1.jpg
    wththimgp1009006_528dd3b559ea1.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 107
Anetka ja tez choruje na te sowy (jeszcze mi nie przeszło) - tylko patrz w opisach aukcji na samym dole, że niemalże na wszystkich aukcjach te wzory zostały wykupione :szok:. I są także ochraniacze na całe łóżeczka w te sówki :)
Na żywo widziałam rożek w smyku w te zielone sówki i wzór jest naprawdę piękny!

jaspis dołączam więc do zauroczonych sowami :) wybieram jeszcze naklejkę na ścianę i będzie drzewo z sowami chyba. Rożek też chcę!

A tak do tematu- miałam właśnie zajęcia z dwoma chłopcami (9lat) i robiliśmy jakieś zadanie na kompie i przeskoczyło im na zakładkę z tą pościelą. Tekst "ALE PASUDNE SOWY, bo wiesz Pani będzie miała dziecko to dla niego" :eek:

reklama
AnetaNorwegia sowy są boooooooooooskie :tak:
Kurczę, nie mogę się nakręcać.... bo będą po nocach mi się śniły ;-)

Jagna25 misie na drabinkach też ładne :tak: Aż mi się przypomniało, że dzisiaj dzwonił Pan z allegro bo pakował moje zamówione zakupy i właśnie o misiach na drabinkach mówił, że mu się skończył ten wzór, a ja takie pieluszki zamówiłam :-D

Kobietki też macie takie napady głodu? Przechodziłam dziś koło Piotra i Pawła i niepotrzebnie weszłam... zobaczyłam bigos... wzięłam... Jeszcze kobietka nałożyła więcej niż chciałam, ale mówię by zostało (pomyślałam, że będzie na dwa razy)... No i zjadłam wszystko.... :zawstydzona/y: Do tego przegryzłam pierniczkami z nadzieniem śliwkowym :szok:
Jak tak dalej pójdzie to pęknę z przejedzenia zanim doczekam 9m. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry