Witam was!!! :-)
Dzis mi caly dzien od 7 rano wierca i wierca i już od tego wrszstkiego mnie Glowa boli i nie wyspana jestem, choc lezalam w lozku do 11

, no ale przynajmniej pozniej będzie fajnie!
Mam tez w planie jechac dzis do hurtwoni artykułów dziecięcych i może cos kupimy dla maleństwa, bo my jeszcze na szarym koncu z zakupami…
Mrowkaa super ze glukoza już za Toba!
Juszka1988 super pościel a jak rodzice kupuja i się upieraja, to przynajmniej będziesz mieć wszystkie bajery hehe! ;-) Powodzenia na wizycie!
kamaa super z tymi ciuszkami!

Ja czekam na ciuszki od mojego kuzyna, bo już nam powiedzieli ze dostaniemy i nie wiem ile tego będzie, wiec na razie tez się wstrzymuje z kupnem takich rzeczy.

Jeśli chodzi o ruchy, to moja gwiazda tez jest malo ruchliwa, ale jak to mój maz powiedezial pewnie będzie maly leniuszek jak mama.;-)
mouse23 Gratuluje udanej wizyty!!!

Powodzenia w poradni! Mi ostatnio tez tak pare razy w ciagu dnia twardnieje, zwłaszcza jak cos wiecej zrobie i tez czasami mnie pobolewa, wlasnie wieczorami czy w nocy.
ewa86 hehe ja w swoim projekcie tez się nie mieszcze, no ale u nas nie ma innej możliwości. I jak projekt się udal tak ogolnie? Cenowo tez wyszlo w porzadku?
Carri Ja tez myślałam na początku ze sa dwie, ale się kiedys zapytalam w sklepie. ;-) A jeśli chodzi o poduszke, to ja mam os takiego i bez niej już spac nie mogę! Mi naprawde pomaga i to duzo!
AnetaNorwegia fajne te zestawy tego sprzedawcy. Chyba tez u niego kupie…

Wspolczuje tej krwi, no ale takie uroki ciazy niestety…
Ozila u nas baby shower nie jest wogole znany i robiony, a troche szkoda, bo mysle ze tak milo mogloby być. U nas goscie po kolei się zjawiaja po narodzinach maleństwa.
marcia30 Gratuluje 26 tyg. Ja mam za 2 dni i jakos tak zdaje sobie sprawe, ze porod się już zbliza wielkimi krokami…
mamusia synka Trzymam kciuki, żebyście znaleźli fajna kanape!
19ania90 Powodzenia na wizycie! Z tego co wiem można używać Nasivin Soft ten od 3 miesiaca zycia, ale one tak naprawde nie pomagaja wogole…
secreto fajny pomysl z tym pokojem! Ja mam już zaslony z Kubusia Puchatka, wiec chciałabym reszte jakos z tym pogodzic…
Bryza81 Witajcie u nas!
jagna25 kciuki zaciśnięte za glukoze!
mlodamama21 no to teraz nogi do gory i odpoczywac!
Tehawanka cukrzyca w ciazy niestety nie od nas zalezy a od położenia dziecka i tak naprawde nie mamy na nia zadnego wpływu! A z dieta na pewno dasz rade i w poradni diabetologicznej dokladnie ci powiedza co powinnas jesc i wogole! Wazne ze z maleństwem wszystko dobrze!
I jeśli chodzi o diete i gotowanie to tez się zgadzam z
mlodamama21 i
ewa86 . U nas tez moi rodzice i babcia zawsze gotuja bardziej tłusto i wogole i wtedy ja gotuje sobie i mezu zawsze cos sama po prostu w mniejszej ilości a mój maz tez już się przyzwyczail, ze jedzenie jest zdrowsze i mniej tłuste itp. Organizacja zawsze jest najwazniejsza i się jakos daje rade a najbliżsi potrafia się przyzwyczaic!
Agnis83 ja z tego co pamiętam do banku wysyłałam scan dowodu przez maila.
katrine nie wiem czy powinno się robic takie badania jak się jest podziębionym…
Nikusia82 u nas tez tak ma być, ze maleństwo będzie spac najpierw u nas w sypialni ale w swoim łóżeczku albo kolysce a pozniej Pojdzie do swojego pokoika.
kainkas z tego co słyszałam to cukrzyca w ciazy nie pojawia się tak naprawde przez jedzenie tylko przez ulozenie dziecka. Cukrzyca pojawia się wtedy jeśli dziecko ci na trzuske uciska i przez to organizm produkuje mniej insuliny, wiec może tym razem maleństwo lepiej się ułożyło!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania!!!
Milego dnia wam zycze!