reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam tak szybciutko.
Info odnośnie grupy na fb - nie wiem dlaczego i to nie z mojej winy są osoby, które mimo że sa fizycznie w grupie nie mogą widzieć postów itd.
Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Niech się zgłoszą do mnie osoby, które tak mają bo trzeba to rozwizać... Tylko nie wiem czy to cos da jak napisze do Pomocy Fecebooka...
Ja tak mam z kolei w grupie MArcowe MAmy na Start - a administratorki nie mogą mi pomoc bo nie wiedza jak, niby jestem w grupie, niektóre posty widze ale z komórki, z komputera nie... Dziwne to jakies ;/

też wstałam :) idę obejrzeć kuchenne rewolucje, potem śniadanie, trochę posprzątam i przyjdzie do mnie koleżanka

Agnis
ja z tej grupy się wypisałam bo już raczej nie uda mi się ogarnąć 4 miejsca i nowych dziewczyn a im też zależy na prywatności i żeby się udzielać of course :)

Katrine no dzisiaj wysyłaj moc :P bo wczoraj i tak byś nic nie zrobiła bo z Gr-ana wysłali paczkę wczoraj najwyraźniej po moim upomnieniu mimo, że zarzekali się, że poszła przedwczoraj ale niestety informacji o nadaniu nie da się oszukać i widać wyraźnie, że kurierowi paczkę przekazali wczoraj po 17 :no:

Mrowkaa trzymam kciuki :D

czesc laseczki
nie wyspałam sie dzis, kolezanka mnie w nocy bombardowała smsami, ze urodziła, tzn po calym dniu porodu sn miała cc, dziecko 3540g i 53 cm :-)

i cos mi Mala uciskała, bo mi zoladek w nocy szwankował, to zgaga, to nadkwsnośc sama nie wiedziałam jak mam lezec..........a na koniec Kurczak wpakował sie do lozka do srodka bo stwierdził, ze lubi sie przytulac do kogos dorosłego :cool:

mrowka powodzenia! w karczowaniu bobra te zhehehehe
splywam do przedszkola z Kurczakiem :-)

Ostatnia edycja:
A wlasnie Mamusiu synka, doczytalam ze szyjka ci sie wydluzyla, oby tak dalej!

Marta, ja dzisiaj tez co chwile sie budzilam, o 2 zawsze sie budze, pozniej obudzilam sie glodna, po zjedzeniu lepiej mi sie spalo nawet.

Kciuki za wizyty dzisiejsze!

Agnis, ale to na grupie marcoweczek, tak sie dzieje?

Tekst dnia KARCZOWANIE BOBRA :-D hehehe

Cos choro sie czuje, gardlo mnie boli.... :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry