Acha, pytanie do doświadczonych matek - czy myślicie, że warto w ciemno już teraz kupić biustonosze do karmienia o rozmiar większe niż noszę aktualnie? Mogłabym wykorzystać promocję świąteczną, ale nie wiem o ile mi biust urośnie przy karmieniu. Może urosnąć jeszcze bardziej niż jeden rozmiar???
Wiesz co, to chyba indywidualna sprawa, mi po porodzie biust jeszcze urósł i zaraz po wyjściu ze szpitala szłam coś kupić. Miałam 2 po siostrze - pod koniec ciąży niby idealne, ale okazały się za małe i wszystko mi z nich wypływało...
Co do noszenia cały okres karmienia, to cóż, nie ma co na to liczyć, bo jak się zacznie chudnąć po porodzie, to biust w końcu też poleci. A jak ktoś pokarmi dłużej niż pół roku, to w ogóle, przecież dojdzie rozszerzanie diety, to i produkcja zmaleje.
muniuś o co chodziło tej ginekolog z przybieraniem na wadze? :O No bez przesady, jak przytyjesz jeszcze 6-7 to przecież też się nic nie stanie...
Albumy, my co prawda wspólną historię mamy nie spełna 4 letnią, ale staram się być na bieżąco i jeden album z naszymi wyjazdami mamy zapełniony, ślubny jest osobno, a teraz uzupełniam album który powstał od narodzin Adaśka (akurat tak się złożyło). Pierwszy jest zwykły, a 2 ostatnie wklejane i takie lubię najbardziej

Do tego Adaśkowi kupiłam i uzupełniłam Album naszego dziecka, dla córy zamówiłam taki sam, tylko dziewczynkowy i czeka w księgarni na odbiór
Ja tam wolę forum, niż fb, tam fajnie Was zobaczyć