reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam wszystkie bobry i te odkrzaczone też ;)
BB mimo, że FB założone widzę, że ma się całkiem nieźle ;) Miałam co czytać od rana jak zawsze. Ja już dzisiaj rano z moją córcią byłam zrobić wyniki z krwi i siuśków ;) Moja córcia miała wczoraj powtórkę z rozrywki - wysypało ją wczoraj w szkole zanim się lekcje zaczęły ( wysypka jak w poniedziałek) i teściowa ją zabrała do domu ( ja wczoraj badania robiłam poza miejscem zamieszkania) . Ale już zdiagnozowałam sama problem !!! Moja jest bardzo wrażliwą małą osóbką - po prostu w szkole zaczęło się przesadzanie w ławkach dzieci i ona się w tym wszystkim pogubiła bo w przeciągu 3 dni siedziała w 3 różnych miejscach z różnymi osobami - stąd te nerwy . Muszę dzisiaj z wychowawczynią porozmawiać.
&&&& za maleństwo !!!!
agnis - ładna ta paczka
ewa - powodzenia z pierniczkami
U nas święta powolutku nadchodzą - ja powoli sobie sprzątam zgodnie z założonym planem, zakupy, myślę , że w przyszłym tygodniu zrobię ( muszę się z koleżanka umówić , żeby podjechać samochodem ) , został mi jeszcze prezent dla teściowej a choinkę będziemy razem w następną sobotę wybierać i stroić :)

Jagna25 ja na głównej stronie tez mam tylko noc wyprzedaży i godziny...
Po wybraniu "Nasze sklepy" i sklep w Komornikach mogę kliknąć zobacz szczegóły.
U mnie to tak wygląda: rabat 50% na odzież wierzchnią dziecięcą i niemowlęcą 13.12.2013 od godz. 18.00
Z ciekawości zajrzałam do innych sklepów... i widzę wszędzie inaczej :baffled: Ja już nie wiem jak to jest z tym Auchan...
W Rzeszowie np. na co innego jest zniżka: Noc Super Okazji 13.12
W Lublinie to już w ogóle jakoś tak ubogo....

susi miałam też problem z córką jest grzeczną dziewczynką i Pani non stop przesadzała ją do ławki z chłopakami najbardziej rozrabiającymi, mąż rozmawiał z Panią bo uważamy że to dla niej krzywdzące, jest grzeczna to po co ją karać:-( Jak przychodziła do domu to zaraz robiła w domu jakąś rozpierduchę a to krzyki, a to pretensje i fochy. Musiała chyba odreagować stres związany z tymi gagatkami. Teraz od kilku tygodni ma jedną koleżankę i zachowuje się całkowicie inaczej - na szczęście

A ja w ogole nie pojmuje tego po co nauczyciele przesadzaja dzieci w lawce! Przeciez nie kazde dziecko sie lubi i takie dziecko bardziej grzeczne i wrazliwe cierpi na tym najbardziej, to wyglada jak kara dla tych dzieci. Jak chca juz uspokoic tych rozrabiajaych to niech posadza ich w pierwszych ławkach, czy cos i osobno, a nie takie mieszanie robia i w glowach dzieci i w klasie w ogole:angry:

A ja w ogole nie pojmuje tego po co nauczyciele przesadzaja dzieci w lawce! Przeciez nie kazde dziecko sie lubi i takie dziecko bardziej grzeczne i wrazliwe cierpi na tym najbardziej, to wyglada jak kara dla tych dzieci. Jak chca juz uspokoic tych rozrabiajaych to niech posadza ich w pierwszych ławkach, czy cos i osobno, a nie takie mieszanie robia i w glowach dzieci i w klasie w ogole:angry:

Tak jest Koreczek zgadzam się z Tobą;-)

Uff wysprzątałam :D
Ja też wolę BB niż fb :D
Katrine mój kurier przyszedł :D:D teraz proszę jeszcze o listonosza :P:)

Moja wyprawka już też w dużej mierze gotowa a mój strych nie jest taki duży i nie wiem gdzie to pomieszczę :D

No i cieszę się bo już potwierdzone, że moi rodzice z bratem przyjadą do nas na Wigilię :D:D:D i to będzie moja pierwsza Wigilią jaką zorganizuje :D

Mamusia synka przykro mi nie chciałabym przez to przechodzić co twoja koleżanka ale dzidziuś duży, silny poradzi sobie :)!

U mnie w Auchan też jest ta promocja ale nie piszą na co w Bonarce, a Galerii Bronowice 50 % na ubranka dziecięce i 30% na zabawki ...
muszę coś kupić pod choinkę 11 letniemu bratu i nie wiem co :|

Ostatnia edycja:
Jejku jaka radosc! Wreszcie cos u mnie ruszylo, bede mials rachunki zaplacone i swieta beda i wegiel bede miala i troche dla dziecka kupie!

A zaczne od poczatku.
Jako ze mam ciezka sytacjd finansowa, poszlam do opieki spolecznej. Napisalam podanie o zapomoge. Wczesniej bylo tak, ze nic nie dostalam bo brscia za granica sa i ze nam niby pomagaja. Ale tym razem przyszls do nas fajna taka pani i powiedziala jeszcze zebysmy dopisali wegiel i co? Dzisiaj prsyszla decyzja, ze w poniedzialek za listopad i grudzien dostaniemy az 1000 zl :szok: a w srode pol tony wegla! A cieszs sie jak glupia! Wiecie nieraz tak mydlalam, ze ta pomoc to dla tych najbiedniejszych, a mi tak az zle nie bylo, ale pomyslalam o tym moim Skarbie co jest pod serduszkiem i dla swojego spokoju no skorzystalam.

Te pieniadze i wegiel to dla mnie jest przeogrom, bo nie spodziewalam sie ze tyle dostane, myslalam o 200 zl zeby bylo przynajmniej, a tu taka niespodzianka!

I to ma byc kurcze piatek 13go?! Jesli tak, to ja bym chciala tak czesciej hehe

Cieszeeeeee sie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry