A Wy spać nie możecie ?? Szaleństwo na BB przez całą noc prawie. Ja wczoraj spać poszłam jak na mnie bardzo wcześnie bo o 22 i do 7 – pobudka bo mała do szkoły – a ona jakaś taka dzisiaj niewyspana i już z rana miałyśmy spięcie. No i dołączyłam do Was sikających w nocy – dzisiaj miałam jedną nocną wizytę w wc
Ewa – jak dzisiaj u Ciebie na oddziale domowym??
Carri – lista jest na FB
Masiosia – lepszego samopoczucia Ci życzę, może przez tą zmianę pogody się tak czujesz jakieś załamanie co?? Ten szampan do szpitala mnie zastanawia … Tak mi się nazbierało, boja nic kompletnie nie mam – butelka, smoczek , proszek, płyn itd. Itd. Trzymaj się swojego lajtowego sposobu na życie bo tam nam zwariujesz – a jeśli chodzi o szkołę Julka to faktycznie szkoda kasy jeśli pani niczego nie uczy !!
Pisałyście o tekstach mężów odnośnie naszych ciałek w ciąży - mój ostatnio stwierdził, że nawet na boki mi za dużo nie poszło , tylko w brzuch do przodu idzie i to samo stwierdziła moja kosmetyczka, że jak stoję tyłem to nawet nie widać , że w ciąży jestem.
Aneta – kupuj komodę z m , żeby się później nie martwić
Munius – u nas na stronie internetowej parafii są informacje kiedy jest kolęda no i na mszy oczywiście ksiądz informuje
Nifla – witaj – napisz coś więcej o sobie może
Mrowkaa – Ty w tym roku na pewno nie wykorzystasz 2 dni do opieki nad dzieckiem więc jeszcze te 2 dni dodatkowo ojcu przysługują
Obolałym i cierpiącym – dobrego samopoczucia i poleżcie dzisiaj i odpoczywajcie dla odmiany co?? !!