reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrowka to nie to samo.....urlop ojcowski to co innego a ta opieka to co innego

Piszecie o emocjach, ja to taka beksa sie zrobiłam, ze szok, wyje co chwile nawet reklamy mnie wzruszają a wczoraj ryczałam na " na dobre i na złe"...

reklama
mamusia synka szybko bierz tabletki! Niech Ci szybko cisnienie spada.

secreto niestety tak jest, ze z mamami kłócimy sie o bzdury :baffled: dobrze, ze skurcze przeszly, a dzsiaiaj caly dzien lez i odpoczywaj!!! Trzymaj sie!!! Gratuluje juz 34 tygodnia skonczonego :szok:

nifla witamy i gratuluje 32 tc :-)

ewa86 z tym "wciagnij brzuch" to i moj m i mama ciagle do mnie tak gadaja...hahaha...a moj m to jeszcze: No podnies sie sloniatko :crazy:

malpawzoo dzieki za info, szczegolnie z adresem poradni, bo u nas zwyczajowo mowi sie "zielona" ale co i jak dokladnie to juz nei za bardzo :-D wiec zaraz sobie zapisze adres i wloze do portfela albo dokumentów szpitalnych.

Ale wredna żona jestem :happy2: zaczelam robic sniadanko...i stwierdzilam ze sama ochoty nie mam jesc..wiec zrobilam pyszne kanapeczki (nawet po ogorki konserwowe skoczylam do piwnicy) i obudzilam m na sniadanie:-D a on wstał!!! :szok: jak mnie budzil po nocce przed 11 to wkur....na calego chodzilam, a on nic! Z usmiechem wciagnal wiekszosc kanapek!!! :szok:

Witam nowa mamusie:-)

leze i nic nie robie a mam kupe roboty bo jutro ksiadz, musze posprzatac a nie mam sily...ktos sie zglasza na ochotnika mi posprzatac ;-)

Wczoraj zrobilam znowu torcik bezowy bo moj m sie zakochal w nim i chodzil jeczal za mna zeby go zrobic wiec jak bylismy wczoraj w liroyu to zaszalm do oszoloma i kupilam spody.

maly w nocy buszowal po brzuchu ...ale wiecie mam bardzo grzeczne dziecko jak mama spi to cisza ( chyba ze tak mocno spie) jak sie budze to i on sie budzi, poszlam siusiu po 2 a potem byla dyskoteka w brzusiu, uwielbiam to :-)

poleze jeszcze troche i moze sie zmobilizuje do sprzatania. Jutro to pewnie padne bo tak jutro na usg, potem do ginki, potem odebrac bratanka z przedszkola, przygotowac wszystko na ksiedza i czekac i na wieczor bede pewnie obolala i padnieta....

reklama
A Wy spać nie możecie ?? Szaleństwo na BB przez całą noc prawie. Ja wczoraj spać poszłam jak na mnie bardzo wcześnie bo o 22 i do 7 – pobudka bo mała do szkoły – a ona jakaś taka dzisiaj niewyspana i już z rana miałyśmy spięcie. No i dołączyłam do Was sikających w nocy – dzisiaj miałam jedną nocną wizytę w wc ;)
Ewa – jak dzisiaj u Ciebie na oddziale domowym??
Carri – lista jest na FB
Masiosia – lepszego samopoczucia Ci życzę, może przez tą zmianę pogody się tak czujesz jakieś załamanie co?? Ten szampan do szpitala mnie zastanawia … Tak mi się nazbierało, boja nic kompletnie nie mam – butelka, smoczek , proszek, płyn itd. Itd. Trzymaj się swojego lajtowego sposobu na życie bo tam nam zwariujesz – a jeśli chodzi o szkołę Julka to faktycznie szkoda kasy jeśli pani niczego nie uczy !!
Pisałyście o tekstach mężów odnośnie naszych ciałek w ciąży - mój ostatnio stwierdził, że nawet na boki mi za dużo nie poszło , tylko w brzuch do przodu idzie i to samo stwierdziła moja kosmetyczka, że jak stoję tyłem to nawet nie widać , że w ciąży jestem.
Aneta – kupuj komodę z m , żeby się później nie martwić
Munius – u nas na stronie internetowej parafii są informacje kiedy jest kolęda no i na mszy oczywiście ksiądz informuje
Nifla – witaj – napisz coś więcej o sobie może
Mrowkaa – Ty w tym roku na pewno nie wykorzystasz 2 dni do opieki nad dzieckiem więc jeszcze te 2 dni dodatkowo ojcu przysługują
Obolałym i cierpiącym – dobrego samopoczucia i poleżcie dzisiaj i odpoczywajcie dla odmiany co?? !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry