Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mma jeszcze wody, wiec dużo propozycji odpadaAgnis dobrze że kolezanka cię poratuje a to żaden wstyd czysta fizjologia której nie przeskoczymy
Mamusia synka nie mierz tak co chwila bo się nakręcasz tak jak pisałaś 2 razy dziennie i starczy będzie dobrze, a jak Julek z kaszlem??
Ewa no to współczuję ja czasem jak Młody chory i świruje w domu to mam dość a przy trójce bo mąż to jak dziecko to sobie nie wyobrażam.
Kasiulek nie nakręcaj sie wprowadz dietę i zobaczysz co ci lekarz prywatnie powie a nie możesz do niego zadzwonić??
Nikusia dobrze że pospałaś to od razu lepiej się funkcjonuje ja niestety noc miałam kiepską jak większość ostatnio.
Jagna ja te mam ostatnio problem z obiadami ale dziś na szczęście został mi z wczoraj makaron zapiekany z jabłkami.
Malpawzoo to już co raz miej zostało do zakupienia.

Trzymaj się kochana, dobrze że wszytko oki.Witajcie.
nieodzywalam sie tyle dni bo byłam w szpitalu.
Miałam mały upadek i uderzyłam sie w brzuch, bolał i robil sie ciagle twardy.
dostawałam kroplówki i zastrzyki.
Dzisiaj juz wyszłam bo jest w miare ok, ale musze byc pod stałym kontaktem z moim ginekologiem.
Ale po badaniu szyjka zamknieta, ie ma zagrozenia dla małego, i jeszcze do porodu czas.
Wczoraj zaczełam 30 tydzien
Mały wazy 1700-1800g.
Ciagle sie rusza i wierciwiec jestem spokojna.
Trzymam kciuki tez za inne dziewczyny które sa w szpitalu. oby wszystko bylo dobrze!!
Pozdrawiam

Pod koniec stycznia dokupimy kolejne 60 szt. Będzie już w zapasie.
Może spacer dziś zaliczę...