Heja 
Melduję, że udało mi się dziś przespać kilka godz. BOŻE CO ZA RADOŚĆ!!!
Alesia - Piękne rzeczy potrafisz robić...

Kamaa - Motywy żeglarskie REWELACJA...zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie niż SOWY

...no ale o gustach się nie dyskutuje

MUSNIUŚ - Ale zaszalałaś z zakupami
;-) ja tam zawsze mówię, że dobrze, że masz możliwość kupienia...Ja jeszcze nic a nic dziecku memu z ubranek nie kupiłam...WSZYSTKO dostałam...i chyba Bogu dzięki bo by na golasa chodziło
:-(
CARRI - No tak jak napisałam, mam bo dostałam od siostry i szwagierki...a tak byłabym w ... no
Pomijam oczywiście rzeczy, które kupowałam co miesiąc, kosmetyki, pieluchy, chusteczki, butelki...no wiadomo ALE CIUCHY
Albo po Niśce albo dostałam
.
susi - to można w ciąży kamień usuwać??? Ja mam wizytę 31 stycznia a potem dopiero 3 miesiące po porodzie będzie mi mógł kanały wypełniać bo mówi, ze musi znieczulać :-(
masiosia - No ja mam 3 kombinezony ale w różnych rozmiarach...Poza tym nie wiadomo jaka pogoda będzie w czasie kiedy urodzimy... Też jestem zdania, że w takiej gondoli zapewne wyściełanej śpiworkiem albo dodatkowo kocykiem powinno być ciepło także... Zapewne masz rację
MOUSE - GRATULACJE 34 TYG...
kASIULEKK - Trzymaj się. Malutka na pewno wytrzyma. A może masz skórę przesuszoną... Ja np. wystarczy, że ze dwa dni tylko brzuch smaruję to potem całe ciało suche i swędzi...
Dobiła mnie wczorajsza inf o dziecku tej dziewczyny...I chyba nie chcę takich wiadomości czytać.
I tak od początku naszych ciąż mamy tyle zmartwień, trosk i ciągłego strachu, że teraz na samym już końcu nie trzeba dokładać bagażu. Poza tym niestety ale tak jest, że nawet jak maluchy na świat przyjdą to trosk nie ubędzie będziemy musiały jakoś dawać radę i myśleć pozytywnie!!!! Tym bardziej, że na wiele spraw, wydarzeń i rzeczy które się dzieją wpływu nie mamy.!!!
TRZYTMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY I DZIEWCZYNY PRZEBYWAJĄCE W SZPITALU!!!