reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

No i zostalysmy same ... :(
Mialam dzisiaj miec polozna i zadzwonilam do przychodni zeby przelozyc na inny dzien a oni mi mowia ze dzis poloznej nie ma :szok: i ze nie wiedza jak to mozliwe ze mam umowiona wizyte.

A z tym magnezem jest cos nie tak bo wymiotuje po nim... Wczoraj wieczorem i przed chwila... Po niecalej godzinie od polkniecia tabletki.

reklama
Aneta a masz cisnieniomierz? ja tez wymiotuje, magnez bardzo obniza cisnienie, jak masz juz niskie to moglo ci obnizyc jeszcze bardziej, wtedy glowa boli i chce sie wymiotować......tez tak mam...........

No i zostalysmy same ... :(
Mialam dzisiaj miec polozna i zadzwonilam do przychodni zeby przelozyc na inny dzien a oni mi mowia ze dzis poloznej nie ma :szok: i ze nie wiedza jak to mozliwe ze mam umowiona wizyte.

A z tym magnezem jest cos nie tak bo wymiotuje po nim... Wczoraj wieczorem i przed chwila... Po niecalej godzinie od polkniecia tabletki.

Połykasz po jedzeniu albo z jedzeniem czy tak po prostu na "pusty żołądek"?

Ja mam ogolnie niskie cisnienie w ciazy. Nie mam cianieniomierza ale na ostatnich wizytach bylo 104/65, 104/58, 121/67, 106/69. A po magnezie juz po pol h tak jak by mi sie kreci w glowie i slaba jestem a chwile pozniej wymiotuje...
To moze tak byc??? Czy przestac brac? Zebym czasem nie zemdlala :szok:

Agnis wczoraj po a dzisiaj przed

Secreto 300mg ma 1 tabletka i wzielam wieczorem 1 i rano 1

Dziewczyny cisnienie juz o 23 bylo oki,jak sie opilam i polezalam z nogami w gorze.
&&&&&& za wizyty:-)
Anetka dasz rade.
Wszytkie musimy sie trzymac i duzo odpoczywac. Ja mam dzis mloda w domu bo o 14 logopeda. Niech idzie wypoczeta, a nie po intensywnym dniu w przedszkolu.

A wlasnie patrzac na moja karte ciazy zauwazylam wpis na temat glukozy...
1/10-13 glukose 4,1 :szok: to nie wiem hmm moze oni tylko tak o sprawdzaja przy podstawowych badaniach krwi i jak jest ok to nic z tym nie robia

reklama
Chyba tak zrobie. Ogolnie tabletka jest taka duza z przedzialka na pol wiec latwo polamac. To wieczorem wezme juz tylko pol :tak:

A za chwile pojde sie polozyc z mala... Bo zle sie czuje :/ az lekko mi sie przed oczami zamazuje...
Jeszcze dzis od 7 na nogach a zawsze wstaje po 10

Mamusia ja na czczo nie mialam pobieranej krwi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry