kamaa
Fanka BB :)
Ozila ale Was kasują za wizyty/badania/leczenie
masakra
ja tez ostatnio gyby nie maz to normalnie na czerwonym bym przejechala...a tak w polowie przescia sie zatrzymalam
marcia30 gratki klejnego tyg :-)
Megi Pegi to super :-) wiedzial ze mama potrzebyje snu
Ja zaraz do koreczka smsa napisze
Acha a ja zaczynam sie wkurzac! W gemini zrobilam zamowienie na pona 300zl! W czwartek! Dwa razy maila dostalam ze w trakcie realizacji! A paczkibrak! A ostatnio po 2 dniach juz mialam..no kurde zaczynam sie stresowac co jest..jak do jutra nie bedzie zmiany statusu to dzwonic bede..
masakra
ja tez ostatnio gyby nie maz to normalnie na czerwonym bym przejechala...a tak w polowie przescia sie zatrzymalam
marcia30 gratki klejnego tyg :-)
Megi Pegi to super :-) wiedzial ze mama potrzebyje snu

Ja zaraz do koreczka smsa napisze

Acha a ja zaczynam sie wkurzac! W gemini zrobilam zamowienie na pona 300zl! W czwartek! Dwa razy maila dostalam ze w trakcie realizacji! A paczkibrak! A ostatnio po 2 dniach juz mialam..no kurde zaczynam sie stresowac co jest..jak do jutra nie bedzie zmiany statusu to dzwonic bede..
Ostatnia edycja:
najgorzej jak przekreci sie na plecy! Ale spiw moich nogach i ją delikatnie szturcham jak zaczyna...mruknie cos, ale przekreca sie tak zeby nie chrapac :-) jak maz na plecy sie przekreci i chrapie to tez go szturcham