Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no kurcze bym sie zaczekala
babka powiedziala ze zrobila jeszcze raz do realizacji i dzisiaj paczka powinna wyjsc. Mam nadzieje ze tak bedzie. 
lozeczko ma 70x160 
Na razie mi zakleili tak by do rozwiązania wytrzymało i nic się tam złego nie działo... ale muszę rozważyć czy implant, czy może mostek... w końcu z szparą z przodu nie za bardzo chcę chodzić ;-)

Dziewczyny chyba juz wiem dlaczego maly tak bardzo sie ruszal z rana i rozpychal az mnie wszystko bolalo....
Usiadl sobie na pupiewlasnie mial czkawke... Czulam ja na gorze brzucha pod zebrami! Do tego widac i czuc glowke... Wrzuce zaraz na fb filmik
ja nie chce cc!!!! Nigdy w zyciu!!! Juz wole rodzic sama bez mojego jak isc pod noz
jak dobrze ze w poniedzialek to usg! No po pupie raczej czkawki bym nie widziala
![]()
Spytajcie ginekologów jak to robić mi moja ginka pokazała, a mały nieźle daje czadu w brzuchu, teraz to bolesne te jego kopnięcia, nie tak jak kiedyś, teraz potrafi przywalić