Po szkole rodzenia pojechaliśmy odebrać wynik z mojego moczu... Dziewczyny mam pytanko może wiecie co to oznacza jak w badaniu z moczu mam jakieś nabłonki płaskie, leukocyty, pasma śluzu i jakieś bakterie:-(?
O jedzeniu już pisać możecie pozwalam ;-) jak jestem najedzona to mogę czytać co tam pysznego pichcicie.
Kainkas dzięki za pomysł na obiadek na jutro
Stanik do karmienia jaki rozmiar kupujecie, tz. o ile większy od obecnego? mi biust cały czas rośnie i staniki non stop muszę kupować.... jakoś dużo urośnie jak pojawi się pokarm?
Aneta cudny kocyk!
Mamusia najpierw to łóżeczko trzeba mieć;-) ale jutro już jedziemy zamówić, zapewne złożę je z Tatą Marianem (teściem) jak będę w DeTe przez 3 tygodnie

już się nie mogę doczekać:-)
Kamaa jakie cuda dostałaś:-) a co do koleżanki to bardzo miło z jej strony, może Ty też jej coś wyślij? :-) no właśnie tak jak piszą dziewczyny, na pewno się ucieszy:-) a co do cukrzycy to dokładnie tak jest każdy organizm inaczej reaguje, ja po herbatnikach typu petit beurre mam taki wysoki cukier, że masakra (bo takich mogę zjeść 3 za 50g chleba), a np, nie polecają andruta a po nim cukier mam w normie

więc troszkę testuję za dużo nie chcę bo się boję ale raz na tydzień jakiś test robię

z tego co patrzę na moje ubranka to jak dzieciątko ma około 6 miesięcy rozmiar jest 74, ale może kupić coś troszkę większe aby było na pewno dobre
Moniqaa ale cudnie coś dzieciątko wypina
Co do
masowania krocza to nam pani na szkole rodzenia mówiła, że powinno się to robić po 37 tygodniu bo powodować to może wywołanie porodu.
Ewa ale Ty wszystko dokładnie masz wypisane i policzone

ja tam wolę swoich nie liczyć bo mąż mi zabroni kupić więcej;-)
Kamaa mi to już od listopada coś się z piersi sączy, w szoku byłam jak to zobaczyłam

od razu napisałam do gina ale ten mnie uspokoił, że to nic złego.