Moniqaa - też mam sony xperia J i byłam wściekła na ten telefon, bo się wiecznie zawieszał. Przeszło jak ręką odjął po aktualizacji oprogramowania, polecam spróbować, teraz działa bez zarzutu.
Aneta, Muniuś - zakupoholizm pełną gębą

Ale was rozumiem, też bym pewnie tak świrowała, ale na szczęście dla naszego budżetu mąż czuwa i nie pozwalana kolejne głupoty

Bez niego bym zbankrutowała już dawno
Flower - współczuję nieprzespanej nocy. Chrapanie masakra, ja bym chyba nie mogła z chrapiącym facetem spać, dobry egzemplarz mi się trafił
Dziewczyny, a jaki smoczek kupić? Poza tym, że mały rozmiar, to czym jeszcze się kierować?
Juszka - my kupiliśmy elektroniczną, bez video i bez monitora oddechu. Na pewno nam się przyda, jak nie teraz to po przeprowadzce, u teściów, rodziców itd, czyli wszędzie tam, gdzie dziecko będzie spało w osobnym pokoju. Bez video i monitora, bo nie wyobrażam sobie, żeby jednak nie zaglądać do dziecka od czasu do czasu, nawet jak śpi spokojnie.
Wszystkim życzę powodzenia na wizytach i gratuluję pozytywnych wieści!
Nikusia - super, że synek urósł!
Ja już po zakupach, obiadek zrobiony, jeszcze tylko pranie wrzucić i mogę się lenić. Przyszła paczka z Gemini, jeszcze czekam dzisiaj na dwie przesyłki, a jak się porządnie zmobilizuję to ruszę tyłeczek do Piotra i Pawła po te pampki przecenione.