Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wyrodna bo ściszyłam TV i zawinęłam się do sypialni;-)Kasiak I bardzo sie ciesze, ze masz dobra opieke w szpitaku to naprawde b wazne jest.... lez I 3majcie sie jak najdluzej.... 3mam kciuki
Kasiulek nie znam sie wogole na tarczycy... mam nadzieje, ze lekarze wssystko Ci ustabilizuja I nir wplynie nic na niekorzysc dla Malejmam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, ze to nie cholestaza...odpocztwaj jak najwiecej... moze jakas dieta zeby nie obciazac wateoby?!
Kainkas milego wypoczynku![]()
Koreczek brawo za.super wynikimame olej I nie sprzataj po niej mowie Ci!!!!!
Kama gratuluje Tobie I Jagnie udanej drzemi... ja coraz czescirj mam w dzien... ale ja nigfy problemow nie mialam w dzien ze spaniem.... czasem bylo nas w domu 8 I dzieciaki gonily, a ja na siedzaco w kuchni zasypialam, ale mam wade, krzywa przegrode nosowa I niedotleniony organizm... mialam miec operacje ale glupia nie poszlam, a teraz marze o tym, bo jak trenowalam to sil mialam tylko mi sie slabo robilo od oddychania....
Jagna ja tez jem na sile.... masakra jakas ale czasem jak najdzie mnie ochota na czekolade to szaleje, a tak piszecie o kawie, se moze I sobie zrobie, a najlepiej bedzie smakowac z czekoladka![]()
Kupilam jerzyny mniam... borowki I malinki.. wrocil mi smak troszke, bo zanim zaszlam w ciaze to duze opakowanie malin potrafilam zjesc w 2 minuty, a oozniej mnie od tego zdrowego mnie coflo....
Secreto dawaj znac jak tam domek po remoncie wyglada..m
A ja bylam na chwilke na polu troche odsniezylam ale troszke bo napruszylo poruszalam sie troche.... wczoraj myslaalm, ze zwariuje przez spojenie.... ale narazie ok.... dzis planuje nie ruszac sie z domu.... ale Wam zazdroszxze, ze macie tyle kupione my zwlekalismy I teraz walnie nam tyle....a jeszcze chce zrobic zapasy do domu, bo moj m I zakupy to ciezka historia .. mam nadzieje, ze damy rade dodatkowo teraz czas na rozliczanie I placenie podatkow....ogromnych podatkow.... m chce remontowac w poscie sale bankietowa na dole I wszystko to bedzie w jednym terminie.... mam nadzieje, ze damy rade bo post idzie I to najgorszy okres dla nas..... ale nie ma.co narzekac moze pozniej nas trpszke pusci....
JAGNA wyrodna mamo heheh ja czesto tak robie...ostanio obiecuje ze ogladne bajke z Julkiem I on milion razy sprawdza czy patrze xzy widIaalm cos tam a ja milion razy sie wybudzam...hihihi.....
Zaxzelo sypac ponoc ma dzis sporo tego nasypac.....
Mam super kolezanke, ktora o 9 rano wyslala mi sms ze robi dzis synkowi urodziny.... mowila 2 tyg temu ale nie potwierdzila ze na 100.... I pisze mi ze nysla, ze bede panietac, ja pamietalam ale co mialam jej napisac ej asia co z tymi urodzinami?! Heh.... ale ona zakrecona tptalnie jest ...zreszta ona mieszka w innym stanie I sama.w sniezyce dojechac tam bym sie b bala.....
Zmykam narazie bo Julek obrazony I pyta sie czy ja caly czas tak pisze smsy.....
Sciskam mocno
Zobacz załącznik 604822
a to nasz kącik, jeszcze nie gotowy ale dopóki sie mała nie wprowadzi to tak będzie czekać :-)
nie powiedziałam Wam, Julek jak poskładał z tata łóżeczko, wstawili w katek to sie rozpłakal i poszedł do swojego pokoju, musieliśmy isc i porozmawiac z nim....chodziło o to ze jego lozeczko nie może stac w sypialni a Zuzi może :-( :-(
Na obiadek pyszna rybka z warzywami a teraz wskakuje do m i robimy pełen relaxu wieczór:-) Pozdrawiam z wielkiego wygodnego łoża:-) Padam z nóg!
tym razem ręcznik kapielowy dla małego
Tragiczne to jego auto, ale może jak znowu w niego wsadzi kolejne tysiące to zrozumie, że czas go sprzedać, a psuł się od początku jak tylko go kupił 
Ja wyszłam tylko z dwoma parami majteczek, bo były za grosze. w Calzedonii 
Po niej Honey Latte ze stacji benzynowej Orlen (tu dają saszetkę miodu malinowego lub waniliowego i ja piłam tylko z waniliowym), a potem Latte z KFC. Jestem ogromnym miłośnikiem kawy i bardzo marzy mi się wypasiony ekspres, może na urodziny Zbyszka poproszę...? :-)
Pytałam moje ginekolożki to obie zgodnie powiedziały, że jak najbardziej wskazane, tym bardziej, że w Mszczonowie woda ma 34 stopnie, więc jest ciut chłodniejsza, bo na Uniejowie 36...już nie mogę się doczekać, ojj :-)

Kainkas – skąd zamówiłaś te pudła i worki próżniowe, bo się czaję…? :-)

Gratulacje dziennej drzemki, mi do dziś się nie udało nie wiem jak Ty to zrobiłaś
Trzymam &&& za maluszka koleżanki, a tak by the way to co to inseminacja?
Piszesz, że w laboratorium pracujesz, a co tam dokładnie robisz – jakieś chemikalia pewnie? Twój piesio jest przekochany i powiem Ci, że mam słabość do niego jak go widzę! Jak on się wabi, bo zapomniałam