Włosy doprowadzone do porządku i pazurki też ( zrobiłam hybrydę znowu ale francuza

)
Kamaa – ja dzisiaj praktykantce musiałam zwrócić uwagę, bo miała strasznie długie paznokcie i tymi paznokciami mi głowę szorowała aż mnie bolało. Kiedyś chodziłam do innej fryzjerki i tam była dziewczyna na praktyce, która jak myła głowę to przy okazji robiła tak świetny masaż głowy , że można było u niej odpłynąć na fotelu. Każdy centymetr głowy miałam wtedy wymasowany i jeszcze widać było , że była przeszkolona bo uciskała głowę w odpowiednich miejscach.
Agnis – co do planu to ok. fajnie , że wstawiłaś i może w niektórych szpitalach uwzględniają życzenia rodzących mam ale nie wierzę , że położne mają czas czytać wszytki te punkty, kiedy na Sali leżą np. 4 rodzące i mają spamiętać, że ta chce muzykę mieć swoją a ta chce przy pomocy lusterka oglądać główkę dziecka. Moja bratowa mówiła, że ma koleżankę, która taki plan co do minuty miała rozpisany i mówiła, że musi z nią porozmawiać i ją uświadomić , że życie i tak swój scenariusz ułoży. A gdzie Ty rodzisz??
Mamusia synka – tak poród to nie bajka a położne tych porodów naprzyjmowały się tysiące i z doświadczenia wiedzą co mają zrobić w danym momencie , żeby pomóc rodzącej niż ta, któ®a rodzi pierwszy raz i przyszła z planem porodu.
Koreczek – kciuki za bratową – tez miałam dzień przed porodem balonik
Uciekam na zebranie do szkoły.