Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz to gębulka sie jej nie zamyka i o wsyztsko pyta po sto razy, gada wierszyki, spiewa piosenki (teraz na topie jest sto lat, poszła karolinka i niezmiennie ta dorotka ta malusia) ja czasem jak juz nie mam sily juz odpowiadac na jej setne pytanie z rezdu tylko mowie jej: kocham cie a ona: aj mamusiu nie porozmawiam z toba juz chyba
dziewczyny ale macie fajne dzieciaczki:-)
nie wiedziałam, że można nagrywać filmy! Jejciu jaka pamiątka! Teraz pewnie będziesz wszystkim pokazywać... tak jak kiedyś się pokazywało 4godzinne filmy z wesel
Ja nie wiem, czy u mnie jest taka możliwość. Płaciłaś dodatkowo za film? Badania przeżyjesz:-) Ja już jestem po tych wszystkich, tylko z ciekawości chcę zobaczyć, czy robiłam progesteron bo nie kojarzę - a on jest jakoś skrótowo opisany?
cale mlodziencze lata..studia..kupa zycia i wspomnien;-)
- zeby zdrowiutkie bylo i juz:-)Ewa moj tez bardzo pozno zaczał gadac, jak mial 2,5 roku a wczesniej tylko yyyyyy eeeee i mama, tata, baba, piciu, daj :-)
Pytałam gina jak coś internista może wypisać, i tak nie jest refundowany. Mi też się skończy przed wizytą, ale zobaczę co powie ten w srodępamiątka obłędna:-)
duphaston mi się skończył, wizytę mam 19.08 mam nadzieję, że nic się nie stanie jak przez kilka dni nie wezmę. bóli nie mam:-)