Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jutro chyba wizytacja u tesciowej, ale mi sie nie chhce tam tłuc :-( ale jak juz mam jechac to lepiej zebym sie dobrze czula a nie byla zdechła cały dzien................
marcia i mamusia synka gratuluje
babygg Super, że synek jest zdrowy, lepsza każda choroba od mukowiscydozy
Co do wyprawek to właśnie im dziecko starsze tym więcej pieniędzy trzeba wydać. Mam brata, który idzie do 5 klasy podst. i na jego wyprawkę trzeba będzie wydać kolo 500 zł! Wszystkie książki muszą być nowe, bo co roku program zmieniają.
Ja miałam koszmarną noc, pokłóciłam się z mężem i w takich sytuacjach to czasami wątpię we wszystko, nie dość, że jestem chora to teraz czuje się jakbym miała kaca.. mam wyrzuty, że narażam dziecko na stres nie tak chciałabym, żeby to wyglądało..
Mamusia synka.. tak Ci się tylko wydaje przez te rzygando, ale jak przyjdzie 36 tydzień, a potem baby will come... to zaczną się nieprzespane noce, o których szybko się zapomina... i pewne nie jeden raz pomyślisz, że wolałabyś puścić pawia, ale za dobrze przespaną nocą