Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co w biedronce widzialam super plecaki i tornistry nie takie drogie.Babygg, gratulacje wyników!A co to te chlorki?...
Ja w tym roku organizuję wyprawkę dla pierwszaka dla koleżanki, która bardzo trudną sytuację materialną. Książki mnie załamały! 260 zł z angielskim! A gdzie plecak, kredki, bloki i cała reszta! Ona jeszcze i tak musi mu dokupić jakieś ciuchy, buty. To jest jakaś masakra!
Dobra, przywitałam się i spadam
Hej ho, hej ho, do pracy by się szło![]()
Matko to co przedszkole oferuje dzieciom, tylko "przechowalnię"hejjjj
nie wyspałam się
a z tą wyprawka to porazka, 3 pasty mamy kupic i 3 mydła i reczniki i chusteczki w pudelku i nawilzane i papier toaletowy wielka paczke........................
babygg dobrze ze synek ma wyniki dobre,
kciuki za wizyty!!!!!!!!!

To druga wizyta u tego gina, pierwsza była w połowie 5 tygodnia, więc wtedy nie dziwił mnie brak usg, ale teraz? Niby w między czasie kazał mi zrobić, przyniosłam ten wynik, powiedział, że wszystko ok, a sam tylko mnie zbadał i stwierdził, że skoro nie plamię, to nie ma powodów do obaw. Następne usg mam zrobić w 12 tygodniu i to już będzie to genetyczne. Tylko tak się zastanawiam - on w ogóle nie będzie robił usg??? Dziwne to dla mnie 

:-)...nie no żart...ale bez przesady...U nas były tylko standardowe przybory w pojedyńczej ilości a jak już ktoś mógł to ryzę papieru...no ale jak bmógł...
...a jak sobie pomyślałam, że za robotę się jeszcze bierzesz....to...co Ty łykasz, żeby rano funkjonowac???????? SZACUN!

Co do wyprwaki...to masakra mojej gwiazdy książki do 2 klasy podst. kosztują 320 zł, a gdzie kapcie, ubrania, przybory typu zeszyty farby itd...MASAKRA
...czekam na wypłatę bo inaczej chyba ziemię z ogrodu bym żarła....
OBY W SZCZĘŚCIU, ZDROWI I MIŁOŚCI!!!!
nie martw się skoro gin mówi, że ok, to ok. Zaufaj mu.