Hej :-)
Chwile mnie nie było, bo jakos tez tak mnie emocje opanowaly, ze jakos nie mialam sily nic pisac…

Czytalam was codziennie ale nie pamiętam już za bardzo co która pisala.
Był temat targow w Krakowie, ja z mezem tez się wybieramy, zobaczymy może będzie na nich cos ciekawego, a ze my jeszcze zieloni to się przyda na pewno!!!
Jeśli chodzi o rozstępy, to ja i tak już wszedzie mam mimo, ze to moja 1 ciaza. Jak bylam mlodsza to często chudłam i tylam i to z takimi roznicami wagi do 30 kg, wiec mam i na brzuchu, na nogach (nawet na lydkach) jak i na piersiach i ramionach wiec raczej już gorzej nie może być hehe
Ja badania tez wszystkie już zrobilam. Jak czytam ile one was kosztuja to az mi się slabo robi. Ja na szczescie za badania nie place, bo mam z pracy abonament w medicover i gdyby nie to to chyba już bym się załamała… U mnie na razie wszystko ksziazkowo, nawet TSH już mi się poprawilo.
mamusia synka gratuluje magicznego 12 tygodnia
My dzis mamy urodziny brata meza i jego dziewczyny. Obydwoje maja w ten sam dzien urodziny

przynajmniej zawsze będą pamiętać kiedy druga polowka ma hehe
Jutro tez mamy urodziny i to corki kuzyna. Ma 2 latka. W tamtym roku kupiliśmy jej wlasnie szczeniczka uczniaczka i bardzo go polubila.
Flower powodzenia!!!
Mrówka gratuluje i duzo mulości zycze!!! :-) my mamy za 6 dni druga rocznice i ja nadal nie mam pomyslu. Ale moze zrobimy sobie romantyczny wypad do myslenic, bo moi rodzice tam maja domek ale w nim nie mieszkaja. Do myslenic mamy tylko godzinke autem wiec moze przezyje hehe
Karolinusia a jak dlugo zajęło ci zawiezienie probki? Ja mialam duzo bakterii wtedy jak zawiozłam dopiero po 3 godzinach. Jak powtórzyłam i od razu zawiozłam do laboratorium to już było dobrze. Pielegniarka mówiła ze bakterie się mnoza jak pozniej się zawiezie i żeby najpóźniej po 2 godzinach żeby probka była w lab.
BABYGG super ze dobre wyniki!!!
Secreto nie martw się wszystko będzie dobrze! Ja ostatnio tez jakos czesciej się z moim kloce. Mysle ze to wina tych wszystkich emocji z którymi mi się ciezko pogodzic hehe chociaż on mowi ze wczesniej tez tak mialam…

i jak to mrowka powiedziala to ze najważniejsze że po kłótniach można się pogodzić
Jeśli chodzi o kawe to ja od stycznia nie pilam. Jakos wtedy mnie od nej odrzucilo i od tego czasu nie mogę patrzec na nia ani jej czuc...
Megi Pegi powodzenia na wizycie i udanego urlopu zycze!!!
Milego dnia wam zycze!!!