Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my też nie wiemy, nie ma umieszczonego planu targów i nie wiem czy oba będą się czymś różnić. Ale zawsze pierwszy dzień jest ciekawszy, są wszystkie rzeczy, więc chyba skusimy się na pierwszy dzień. Może wtedy się spotkamy:-)arania fajnie bylo by sie spotkaca idziesz na obydwa dni czy tylko na jeden? My jeszcze nie wiemy, bo myslelismy ze bedziemy wtedy w myslenicach i jak cos to stamtad przyjedziemy.
No a na koniec
'Co ciąża zmieniła? Nadal mam nieposprzątane w chacie, ale teraz mam wymówkę' | wideo
Tylko niech początkujące mamy zaraz się tak nie przerażają, ja popłakłam się ze śmiechu, ale głównie z samej siebie, bo babka mówiła jakby o mnie![]()

Do tego aż 4 dni będę musiała z nimi wytrzymać. A tam oczywiście sprzątanie, gotowanie i odpowiadanie na idiotyczne pytania. W niedziele na 5:00 rano musimy dotrzeć na pociąg z Wrocławia i jedziemy do Olsztyna. A tam też nie odpocznę, bo jedziemy razem więc tłumaczenie się przed moją rodziną, że bierzemy ślub i że jak to tak ciąża przed ślubem
No i wiadomo - idziemy do mojej parafii dać na zapowiedzi. Potem już znowu wsiadamy w pociąg i znów jedziemy 550 km, bo mam na 22 sierpnia wizytę u ginekologa. A następnego dnia wsiadam w kolejny pociąg i drugi raz jadę do Olsztyna i tym razem może wreszcie odpocznę, bo już będę sama w Olsztynie. Chcę siedzieć nad jeziorem, pływać i łapać ostatnie promienie słońca.
cała w dymie, kurde już mnie to irytuje, na szczęście u mnie nikt w domu nie będzie palić. Mój ojciec idzie na zewnątrz, a szwagier ma elektrycznego papierosa bez zapachu chyba, bo popalał w salonie przy mnie i niczego nie czułam, ale wiecie od razu nastawiłam się na ofensywe
a tu brak dymu...
Jednak rodzina mojego faceta jest taka, że wszystko wiedzą najlepiej i to są przecież moje fanaberie, że nie chce wdychać dymu papierosowego.