secreto
Fanka BB :)
Mrowkaa każda z nas się bała, ale zwykle strach ma wielkie oczy
i u Ciebie te zbieżności na pewno się wyjaśnią, może będzie po środku
i Twój robaczek nadgoni 
Ja biorę Prenatal DHA, ale w sumie drogo wychodzi bo, żeby brać zalecaną dawkę 400-600 mg trzeba brać 2 tabletki dziennie, czyli opakowanie 30 tbl, za które zapłaciłam 38 zł wystarczy na 2 tygodnie. W aptekach internetowych jest trochę taniej. Ja jakoś za rybami nie przepadam, a DHA jest niezbędny w II i III trymestrze ciąży. A można brać jakiś normalny preparat Z Omega 3, czy musi być to DHA dedykowany dla kobiet w ciąży?
Ja biorę Prenatal DHA, ale w sumie drogo wychodzi bo, żeby brać zalecaną dawkę 400-600 mg trzeba brać 2 tabletki dziennie, czyli opakowanie 30 tbl, za które zapłaciłam 38 zł wystarczy na 2 tygodnie. W aptekach internetowych jest trochę taniej. Ja jakoś za rybami nie przepadam, a DHA jest niezbędny w II i III trymestrze ciąży. A można brać jakiś normalny preparat Z Omega 3, czy musi być to DHA dedykowany dla kobiet w ciąży?
Ostatnia edycja:
moim zdaniem to jest pestka w przeciwieństwie do porodu gdzie ciągle ktoś ładuje łapy całe w pochwe;-) 
i to wczoraj ... ale posmarowałam vratizolinem i dziś już strupek. Owszem maści działają miejscowo ale wirus opryszczki wywalając ją na ustach też działa miejscowo. Więc branie na małą opryszczkę aż heviranu wydaje mi się zbędne. Chyba, że na prawdę ostro Ci wywaliło to może ma sens.