reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć dziewczyny :) ja dziś na nogach od samego rana, bo wstałam wcześniej żeby zrobić tort urodzinowy dla mojego męża zanim on się obudzi :) mam nadzieję,że będzie jeszcze trochę spał...;-)

reklama
Lady87 mnie też bardzo często boli i staram się nie brać tabletek ale np. wczoraj nie dałam już rady.. Dzisiaj też się czuję do niczego :( nie wiem czy ciśnienie niskie, pogoda czy co :/

Dzien dobry!

udalo mi sie dzisiaj pospac przed chwila sie obudzilam...sukces :-)
mnie na szczescie glowa ogolnie bardzo rzadko bolala nawet przed ciaza za to plecki to bolaly i bola mnie permamentnie od jakis 3 lat
dziewczyny moze ktoras chce sie zapisalc na warsztaty darmowe wklejam wam linka Warsztaty Mamo to Ja ja sie zapisalam musicie tylko sprawdzic czy w waszym miescie sa. Wogle bardzo fajna stronka.

masiosia to ty masz tez problem z progesteronem bo nie chce mi sie szukac w stecz .....jak tak to jak tam u ciebie poziom progetsronu?

ja dzisiaj na obiadek robie zebeka w miodzie i poledwoczki wieprzowe moze w sosie koperkowym. Robie dwa obiadki bo moj maz uwielbia zeberka a ja tak lubie ale nie przepadam wiec sobie robie co innego a Pati lubi i to i to wiec se cos wybierze.
milej niedzieli!

Witam was w niedzielny poranek :-)
Pocieszyło mnie to, że piszecie o bólach głowy i wielu z was to dolega bo ja już miałam załamania z tymi moimi bólami i nie wiedziałam czy to norma mnie potrafiło boleć dzień w dzień do tego niskie ciśnienie i leże gapiąc się w sufit.

Marcia dzięki za link u mnie są te warsztaty i już się zapisuje i to w rocznice mojego ślubu (właśnie sobie to uświadomiłam 21.10:-)).

Po śniadaniu z moimi mężczyznami udamy się chyba w poszukiwaniu dywanu do salonu, ale mi się nie chce:baffled: no ale trzeba.

U mnie te bóle głowy to chyba faktycznie zmiana ciśnienia teraz wypiłam taką słabą kawę i trochę lepiej się czuję..zresztą pogoda już się beznadziejna robi, ciemno, pada deszcz :(
W ciąży są normalne takie bóle głowy, szczególnie na początku.. zmiany hormonalne

Ja też się zapisałam, w Krakowie warsztaty są 12 września dzień przed moim ostatnim egzaminem.. ale może uda mi się wyrwać :)

Ostatnio jakoś mało piszemy, wcześniej to nadrobić się nie dało po dniu nieobecności :P

Secreto, bo jest weekend :) W weekend zawsze jest mniej postów.

Co do bólów głowy, to ostatnio mnie też nawiedzają, a na początku nie miałam w ogóle...

U mnie też te warsztaty są - 24 września :) muszę o nich poczytać :)

Witam się....
Dziewczyny nie odzywam się, bo jestem w trakcie przeprowadzki. Żyje na kartonach.... Masakra. Czeka mnie remont generalny ale to na końcu roku. Odezwę się jak się jakoś rozpakuje i podłącza mi net. Bo z tel to nie pisanie. Trzymajcie się

Witajcie:)

Widzę że bóle głowy i Wam też niestety dokucza... Mnie apap nie pomaga więc nawet nie biorę... Przez to rzyganie znów mnie nogi bolą:( co z tego że brałam magnez jak zaraz w toalecie lądował:/ odpukac dziś śniadanie w brzuszku pozostało:)
w południe wybieramy się na imieniny dziadka:) mam nadzieję że będę czuć się w miarę dobrze.

Życzę Wam niedzieli bez nudności i rzygawek, bez bólu głowy, brzuszkow, pleców czy innych niedogodności! Z fantastycznym samopoczuciem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry