Hej! :-)
Jako pierwsze gratuluje oczywiście wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie nastepne!!!
Karolinusia super, ze wyniki dobrze wyszly!
marcia30 to Stromboli wyglada apetycznie!
Kotti musicie być dzielni! I pamiętaj, ze my tu wszystkie jestesmz myslami z wami i z waszym maleństwem!!!
Mrówka stopki rewelacyjne!!! Nic tylko jako pamiatka gdzies zawiesic!!

Jeśli chodzi o bole Glowy to możesz zarzyc tylko paracetamol czyli np. Apap. Pytalam swojej gin.
Jolcia no to musisz na siebie bardzo uwazyac!!! Mam nadzieje, ze już niedlugo tobie te dolegliwości mina!!!
aga_85 napisalac, ze najadlas się ananasa przed porodem, to on przyspiesza porod???
Nikusia82 nie przejmuj się ilością lekarstw. Najwazniejsze, ze dzieki temu wszystko jest w porzadku z maleństwem!!
jagna25 wspolczuje twoich dolegliwości, ale musze przyznac, ze masz porostu cudowna Corcie, ze się tak mama zaopiekowala!!
MałaMama witam i dobrze, ze już jest w porzadku z malenstwem. Odpoczywaj duzo!!! Co do wyjazdu, ja pewnie na twoim miejscu bym nie jechala, bo bym się za bardzo stresowala, ze cos się może stac…
Ewa twój przedszkolak na pewno się przyzwyczai!! Ja jeszcze pamiętam jak ja sama chodzilam do przedszkola, to co dziennie jak mnie mama zaprowadzala to płakałam ale pozniej nawet jak mnie odbiera płakałam, ze jeszcze nie chce do domu. Wiec Glowa do gory będzie lepiej!
Ja dzis wyspalam sie chyba za wszystkie czasy, bo wstalam dopiero pol godzinki temu... Ale w nocy caly czas sie ostatnio budze, bo nie moge sobie znalezc pozycji w ktorej by bylo wygodnie

Ja zawsze spalam na brzuchu albo na plecach, a teraz na brzuchu nie da rady a na plecach to mnie krzyrz boli i sie mecze! A na dodatek wczoraj wieczorem mnie strsznie brzuch bolal!
Napisalam wczoraj az 2 strony pracy, no ale jak bede pisac codziennie min 2 to powinnam zdazyc hehe