Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.. a w nocy mi się właśnie śniło, że urodziła się dziewczynka.. za 2 tygodnie mam USG połówkowe i może nareszcie się czegoś dowiem.. i choć chciałam bardzo chłopczyka to z dziewczynki też się będę cieszyć
W ogóle wpadli na świetny pomysł, że jak się urodzi i będę chciała wrócić do pracy to w tygodniu dziecko będzie u nich (50 km od Krakowa) a ja będę je zabierać na weekendy 
na tej podstawie mam duzo szybkich pomyslow grilowo sosowych , czyli mieso+ sos + makaron lub ryz lub ziemniaczki, robie to odruchowo jakby, bez fantazji -a zakupy grubszo-miesne staram sie robic dwa razy w tygodniu , wiec mam duzo pod reka w zamrazarce lub lodowce:-)
Z nudów oglądam chyba wszystkie seriale i programy w tv - normalnie staczam się, nic co ambitne nie przejdzie bo jakoś nie kumam, brakuje mi podstawowych słów, nie mogę się skupić. Jak to mówi moja 3-letnia chrześnica "chyba zgupłam" w tej ciąży. eehhh
.