mlodamama21
Fanka BB :)
tak przynajmniej mi tłumaczono w ośrodku.. bo ja miałam schizę bo małą miałam obsypaną nie wiadomo czym... 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jak coś mnie niepokoi to sprawdzam, dowiaduję się i dopytuję.
ale niestety nie chce nam ujawnić co ma między nóżkami
doktorek powiedział że następnym razem powinno się udać a kolejna wizyta za miesiąc. Mam mierzyć sobie ciśnienie codziennie i zapisywać na kartce. Badanie moczu muszę powtórzyć bo wyszły mi ketony 2+. Ułożenie jest prawidłowe główką do dołu :-) także jestem spokojniejsza 
) i przy okazji porownać z innymi. Jest fajny,ale tak jak niektóre z Was mówiły- trochę duży nawet po złożeniu. Podobał mi się też wózek abdor arte 3x3 - polskiej firmy Wózki dziecięce - Adbor - Producent wózków i akcesoriów dziecięcych (w dobrej cenie)-lżejszy i mniejszy niż ten espiro. Ale chyba najbardziej podobał mi się Baby designe Lupo-leciutki i z "miękką"amortyzacją BABY DESIGN - Na spacerze - LUPO