Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jej corka, moja chrzestna, miala na początku tygodnia operacje, cos tam z kamieniami i wczoraj wyszla, dobrze się czuje i chodzi i wogole. Babcia jest na mnie obrazona, ze jej nie zawiozłam wczoraj do niej. A ja wczoraj zle się czulam i caly dzien leżałam. Sory ale ja mam zagrozona ciaze, zarzywam 14 tabletek dziennie i nie będę na jej kazde zyczenie wsiadac w auto i ja wozic jak np kreci mi sie w glowie. Bo jak bym zaslabla to nie miałabym tylko siebie na sumieniu tylko jeszcze ja i oczywiście dzidziusia. Oooo wlasnie slysze ze dzwoni gdzies, pewnie pozalic się jaka ja jestem zla wnuczka! Już nie raz słyszałam od niej, ze jestem najgorsza wnuczka jaka ma.
A ja się pytam jak ona musi jechac do lekarza, albo do sklepu, to kto ja wozi? A jak kiedys powiedziałam, jej niech inna wnuczka albo wnuk ja odwiezie, bo mieszkaja zaledwie 7 km od nas, to co powiedziala? Oni maja swoje rodziny i swoje problemy i ja nie będę się ich prosić… Masakra poprostu! Sorki, dziewczyny, ale musiałam się wygadac komus! :-(
My mieszkamy z moja babcia w jednym domu i moi rodzice przyjeżdżają raz na 2 tygodnie, wiec spokoju nie mam wogole i już nie mogę się doczekac remontu i jak już będziemy mieć przynajmniej swoje pietro i troche spokoju. 

Mloda mama nie wolno przemywac rumiankiem oczu dziecka. Kazdy lekarz to powie. Jedynie przegotowana woda lub sola fizjologiczna. Tak tez przemywam. W poniedzialek najwyzej lekarz cos mi przepisze jak nie przejdzie samo