AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Hej wlasnie wstalysm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej wlasnie wstalysmy. Nie wiem co sie dzieje z moja mala. Wczoraj wieczorem zaczely jej oczka ropiec, taka biala ropa zabarwiona na zolto-zielono. Smarowalam jej mascia ktora kupilam jak miala z 2tyg i tez tak ropialy. Pozniej od 19 do 21 probowalam ja popozyc do lozka, bezskutecznie. Zasnela chwile po 22. Teraz ledwo oczka otworzyla, tak sklejone. Przemylam jej i znow posmarowalam. Do lekarza nawet nie jade bo na pewno nic mni nie przepisze. Na wszystko paracetsmol zawsze daja. W poniedzialek mamy wizyte 10-cio miesieczniaka to powiem o tych oczkach

Hej
Noc spokojna, ale dziś na 11 do lekarza.
Masiosia, co do tego mieszkania w więcej osób na małej powierzchni - mój Tata w 7 osób mieszkał w dwóch małych pokojach. I też nikt nie narzekał. My - gdybyśmy musieli - też byśmy na naszych 50 metrach zostali i by było ok.
Ale mimo wszystko nie lubię takiego mówienia, bo założę się, że gdyby ktoś Twoim Rodzicom zaproponował przeprowadzkę do domu albo do większego mieszkania, na które by ich było stać, to nie powiedzieliby "E nie, dzięki, nam tu dobrze na kupie wszystkim"
Po prostu człowiek się do warunków dostosowuje. I dobrze, jeśli ma taki charakter, że nie narzeka, ale doszukuje się pozytywów. Ale nie ma się co przekonywać, że dla 5-osobowej rodziny dwa pokoje to wersal
Lecę do roboty, bo wczoraj wymiękłam o północy, a przez tych lekarzy, choroby i siedzenie Franka w domu jestem grubo w plecy ze wszystkim :/
także czekamy dalej cierpliwie młodamamo a wiesz ze siostra powinna zapłacić reszcie rodzeństwa zachowek od tej darowizny??/
ale ja chodzę prywatnie do lekarza i wszystkie badania i usg robię prywatnie, już nic więcej mi nikt nic nie poradzi...........