reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ewa no wiadomo kazdy ubiera jak chce.
Moja miala zalozona pierwsza sukienke po tygodniu, jeansy po miesiacu. I ja nie ma ciuchow na wyjscia i po domu. Wszystko jest neutralne. Do spania czasem jedynie po kapieli przebieralam w takie pajace co sa na cale cialo, nogi ze stopami tylko dlonie odkryte, a tak to spala w normalnych pizamkach. Teraz w sukienkach tez bez problemu raczkuje. Ma ich z 20 :) i ubieram jej caly czas. Tak samo spodniczki , nawet jeansowe.

Co do rozmiarow to na moja 50 bylo za duze i podwijalam rekawki w body. 62 nosila kolo 3-4 msc dopiero, 68 kolo 6msc, 74 kolo 8msc , teraz ma 10msc i 80 robia sie za male i kupuje 86.

reklama
Aneta, to chyba zależy od tego, jak się Rodzice ubierają :) U nas wszyscy mają system - w domu luźno, dresowo-getrowo-koszulkowo, a na zewnątrz to wiadomo - żeby obciachu nie było ;P
Ale z sukienek czy tuniczek to Nusia sama zrezygnowała przy raczkowaniu, bo się plątała i darła jak opętana :P No i próbowała je ściągać, co jej się często udawało :) Podobnie ma zresztą ze skarpetkami i rajtuzami :) Lubi czuć wolność po prostu ;)

Moze i tez od tego zalezy :) ja tam dresow nie lubie, chyba ze ide biegac lub gdzies na przechdzke dluzsza lub w gory. A tak to ewentualnie leginsy. Wole elegancko raczej :) prawie cala ciaze z Michelle przechodzilam w 10-15cm szpilkach. Teraz juz gorzej, bo szpilki nie zawsze mozna przy niej zalozyc :)

Zreszta ja jestem troche maniaczka na punkcie ciuchow, a butow to juz wogole. Mala ma kolo 25par. Moj facet jak widzi ze ogladam buty to probuje mi pokazac jakas np sukienke zebym tylko kolejnych butow nie kupowala :P

wiecie co mi sie przydarzyło........................
Złapałam gumę, godzine siedzieliśmy z kurczakiem i czekaliśmy na męża bo samej mi sie nie chciało targać ze zmiana, tym bardziej, ze mam wielkie auto i wielkie, ciężkie koła, przez ta godzinę weszłam do kilku sklepów i kupiłam Kurczakowi spodnie do przedszkola a sobie 12 gumek do włosów hehehehe

DZIEWCZYNY....HUUUUUUUURA!!!!!!!!!! OSTATNI DZIEŃ PRACY ZA MNĄ :-):-):-) niech spadają na drzewo, szef, księgowa i każdy kto mnie kurcze oszukał albo zrobił przykrość ot :-(
KULKA- GRATULUJĘ CHŁOPCA :tak: super, ża maluszek rośnie i jest zdrowy :happy:
Siasia- CUDOWNA WIADOMOŚĆ, DBAJ O siebie i maluszka.
19ania90- kolejna z dobrymi wiadomościami
:tak:tak trzymać
mamusiasynka- kurcze dobrze, że nie zmieniałaś tego koła...toż mogłaś sobie i małej krzywdę zrobić :no:

DZIEWCZYNY OGŁASZAM SIĘ PO RAZ KOLEJNY, ŻE MAM JESZCZE SPORO UBRANEK DO SPRZEDANIA DLA DZIEWCZYNKI ROZM 80 w górę do 116. Gdybyście były zainteresowane proszę o wiadomość.
OD JUTRA Z RACJI L4 zajmę się pakowaniem i wysyłaniem ubranek... a dla chętnych prześlę zdjęcia na maila :tak:

Aneta, uuu... To ja zupełnie inny biegun :) Nie znoszę kupować butów :) W domu ewentualnie dżinsy zniosę, ale muszą być miękkie :) W lecie ewentualnie sukienki, żeby było luźno i chłodno. Na zewnątrz oczywiście bardziej elegancko, ale też nie chodzę codziennie na "galowo" ;) A szpilek nie mam w ogóle, chyba bym nie umiała w nich chodzić :) Zresztą mam Męża niewiele wyższego ode mnie, więc wysokich butów po prostu nie posiadam :D

Mamusia, niezła akcja... Dobrze, że ją z pożytkiem wykorzystałaś :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry