reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Alesia mi też przyszły te spodnie zalicytowane na allegro właśnie zmierzyłam no idelane są nawet na długość ja niska jestem 162 cm i większość muszę skracać. TAK że 35 zł dobrze zainwestowałam.

Mrowkaa ja tak jak ty dzis 18 tydz zaczęłam czyżbyśmy miały obie termin na 11 marca:-). Trzymam &&&&&&&& za wizyte ja jutro idę.

Nikusia no to pora cieszyć się odpoczynkiem i brakiem stresów pracowych.

Ozila no to ta sama metoda mamy przedluzane ;)

Dzieki za kciuki. Jeszcze 3,5h :D boze jak ja dlugo czekalam na to usg... 10tygodni :( w koncu zobacze malenstwo!!! :D no i plec oczywiscie :))))

Co do imion to ja musze wymyslic cos oryginalnego zeby pasowalo do norweskiego nazwiska tatusia :) mamy juz Michelle, jak bedzie kolejna dziewczynka to moze Rachel, Jasmine lub Louise.. A chlopczyk moze Dominique lub Matthew, albo Nathan.
Bedziemy wymyslac wieczorem :P

Aneta trzymam mocno kciuki za wizytę i za to żebyś sie dowiedziała kto tam u Ciebie mieszka. WYobrażam sobie jak na to czekasz tym bardziej że ty masz tak mało usg.
Kulka no ja się nie znam na krwotokach tylko czytałam że to normalne w ciązy, a i ztego co wiem teraz się tego nie zatamowuje tylko nachlasz się np nad umywalna i pozwalasz zeby wszytko popłynęło.

ja już kiedys pisałam, ze imie wybrane i bedzie Anielka :-)

Mrowka no jednemu sie podoba Anielka a drugiemu Nikola :-) jak kto woli :-)

Byłam załatwic oponę, zapłaciłam tylko 25 zł a m mnie nastraszył ze kolo 100 zł bedzie :-)

reklama
Ja mam tylko jeden problem z imieniem Aniela. Jest bardzo podobne do "Amelia", którego ja akurat osobiście nie lubię ;)

U nas pod blokiem królują Nikole, Ksawiery i Dżesiki.
Ja jednak wolę polskie, "normalne" imiona :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry