reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

u mnie prasowanie stoi juz 2gi miesiąc... chyba sie wkurze i poskładam swoje do szafy a tylko dziecku i mezowi to co musze to prasne...

ja i tak zawsze szukam wczesniej cos do wyjscia wiec przeprasuje w razie potrzeby, oni znów muszą mieć na już bo mój mąż o 5 rano sobie przypomina że nie ma np bluzy do pracy:confused2:

ja jak leże dłużej w szpitalu to wybieram opcję przekucia wenflony w dłoń.. mniej mi przeszkadza w spaniu bo ja rękę pod głową trzymam a tak to czuje jak mi sie gnie wszystko w środku...

co do jedzenia to ja w medikorze mam super! codziennie rano i wieczorem (poza nd) mamy świeże chrupiące bułeczki, do tego każdy ma swój mini serek albo pasztet bądz 3 listki szynki, dżemik a do wszystkiego jeszcze masełko.. tez takie jednorazowe...

a obiady z restauracji zamawiają w jednorazowych pudełkach na wynos:D tak że luzik! nigdy całego nie zjadłam bo nie mieszczę;-)

reklama
Cześć! W weekend byłam u koleżanki w Katowicach-strasznie dawno się nie widziałyśmy i fajnie było się spotkać. Dziś rano razem pojechałyśmy do naszej wspólnej znajomej,która 6 tygodni temu urodziła córeczkę. Śliczna kruszyna :-) i tak siedziałam, trzymałam ją na rękach...a w moim brzuchu normalnie impreza! Nie wiem czy mała Mrówka tak się uaktywniła z zazdrości czy chciała się zaprzyjaźnić ze starszym dzidziusiem ;-) Chyba podrosła,bo czuję ją już nawet z przodu brzucha - wcześniej nie czułam,bo z przodu mam łozysko umiejscowione.

Ewula hm jakas zla numeracje ma. Moja mala ma 76cm a niektore 68 body sa dobre, gdzie z innych firm w 80smiga, niektore 86. Jeden komplecik mama mi kupila w pepco na 86 to dopiero na przyszle lato chyba zaloze. Leginsy sa z 10cm za dlugie a bluzka po kolana :P wiec te rozmiary jakies mieszane. No ale zawsze lepiej wieksze kupowac wiec jak 92 mniejsze sa to i tak beda ok ;) mam nadzieje

Moja corcia wstala dzis przed 8 i za cholere spac caly dzien nie chciala, tyle energii. 3 min temu padla jak ja tylko na poduszke polozylam. Jak bym jej nie polozyla spac to by mi zasnela przed 18 i wstala o 6rano zapewne. Juz to przerabialam :P ja siadam na neta i szukam przepisu na jakies fajne ciasteczka dzieciece, wyobrazcie sobie ze w norwegii nie ma biszkoptow ani chrupkow kukurydzianych... :O zawsze cos sama robie lub owoce

Aneta, samemu to zawsze zdrowsze :) Jak znajdziesz coś fajnego na suszonych owocach, to podaj dalej przepis ;)
a z tym pepco, to może zależy od serii?? nie wiem, bo właściwie nic nie miałam (pełno ubrań mam po kuzynach A.)

Mrówka, teraz to rośnie ekspresowo, z resztą jak całą ciążę ;)

mlodamamo, a widzisz, bo ja się tak zastanawiałam, czy ich się nie przyprawia aby przed smażeniem :P
A Ty na pewno wtedy jesteś w szpitalu, a nie w jakimś kurorcie? ;) No ale prywatna klinika, to nie ma się co dziwić :)

Aneta, samemu to zawsze zdrowsze :) Jak znajdziesz coś fajnego na suszonych owocach, to podaj dalej przepis ;)
a z tym pepco, to może zależy od serii?? nie wiem, bo właściwie nic nie miałam (pełno ubrań mam po kuzynach A.)

Mrówka, teraz to rośnie ekspresowo, z resztą jak całą ciążę ;)

mlodamamo, a widzisz, bo ja się tak zastanawiałam, czy ich się nie przyprawia aby przed smażeniem :P
A Ty na pewno wtedy jesteś w szpitalu, a nie w jakimś kurorcie? ;) No ale prywatna klinika, to nie ma się co dziwić :)

hahaha:D no dlatego się trzymam też mojego gin.. bo tylko chodząc do jednego z pracujących tam można być i rodzić w tym szpitalu..

jest super bo czysto, telewizorek na każdej sali mały ale kanałów chyba z 15..za darmo!
gorąca woda pod prysznicem, w toaletach papier, odświeżacz powietrza, mydełka w płynie, ręczniki do wycierania rąk..

pójdziesz z kubkiem to Ci kawe zrobią..

pod tym względem nie można narzekać...

przed smażeniem nie warto bo wszystko w olej pójdzie...

Mrowkaa, ja dzisiaj uslyszalam placz noworodka to az milo na sercu sie zrobilo s ta moja Koza ale zaczela mnie kopac! Fskt, teraz dzidziusie beda szybko rosly a kopniaki to jeszcze troche, to jak ci tam przysmali, to lzy w oczsch beds:d

Ja drzemke zaliczylam bo w taka pogode to tylko spac .

doszlam do wniosku ze nie moge za duzo stosowac lutki dowcipnej bo do tej pory to rano 5 pod jezyk a wieczorem 5 dowcipnie ale ze mnie trzesie juz od smaku lutki to dzisiaj zaaplikowalam se 5 rano dowcipnie i tak jak by moja pochwa mowi bleee mam mokro w majtkach ale przez te wzmozone "oczyszczgnie pochwy" to jeszcze jakies zalegle brudki wylaza no i jestem skazana na ten wspanialy smak:no:

reklama
Witam dziewczyny nie nadrobię zaległości za dużo tego ale teraz mam urlop więc myślę że będę na bierząco

szkoda że nie mamy żadnego kontaktu z Jagną strasznie długo się nie odzywa. Mam jednak nadzieję że wszystko u niej dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry