reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto to taka poduszka dla kobiet w ciazy. Tu masz opis: Kojec Motherhood | SOSrodzice.pl Mi naprawde pomoglo, choc cena faktycznie mnie na początku przerazila, ale dziewczyny tutaj tez chwalily, wiec stwierdzilam ze sprobuje i nie zaluje. :tak:

Czarnyloczek moje maleństwo, tez do duzych nie należy. Mialo we wtorek 270g, ale jak się wszystko Prawdowo rozwija to nie mam zamiaru się stresowac. ;-)

Juszka1988 ja pewnie na twoim miejscu tez bym się popłakała i jeśli chodzi o te torbiele to na pewno wszystko będzie w porzadku!!!

reklama
secreto to taka poduszka dla kobiet w ciazy. Tu masz opis: Kojec Motherhood | SOSrodzice.pl Mi naprawde pomoglo, choc cena faktycznie mnie na początku przerazila, ale dziewczyny tutaj tez chwalily, wiec stwierdzilam ze sprobuje i nie zaluje. :tak:

Czarnyloczek moje maleństwo, tez do duzych nie należy. Mialo we wtorek 270g, ale jak się wszystko Prawdowo rozwija to nie mam zamiaru się stresowac. ;-)

Juszka1988 ja pewnie na twoim miejscu tez bym się popłakała i jeśli chodzi o te torbiele to na pewno wszystko będzie w porzadku!!!

ja mam tą poduszkę i wgl mi nie potrzebna:no: może za mały brzuch jeszcze

witajcie kochane :)
dawno do was nie zagladalam, a dzis pragne sie z wami podzielic ze znow dolaczam do zafasolkowanych :)
jestem bardzo szczesliwa ale i pelna obaw czy tym razem wszystko bedzie dobrze,
udalo sie po pierwszej @ od zabiegu, prawdopodobnie w dniu w ktorym mialam wizyte i gin dala zielone swiatlo lub3-4 dni pozniej. Gdy zobaczylam dwie kreski na tescie az skakalam ze szczescia i niedowierzajac zrobilam jakies 3 testy w przeciagu kilku dni :)

Juszka trzymam kciuki za maluszka. Na pewno wszystko będzie dobrze!

Gratuluję też dzisiejszych udanych wizyt.

A ja dziś cały dzień na plotkach- najpierw byłam u przyjaciółki na herbatce. Też marcówką będzie! I dziś się dowiedziała, że też chłopaczek w brzuchu siedzi. Jeja i u mojej siostry też chłopak będzie. Urodzaj na siusiaki!!!
A teraz właśnie wróciłam z kolacji z koleżankami- makaron z kurkami wciągłam mniam mniam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry