Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co jeszcze jakoś przeżyłam, potem dwie godziny w poczekalni a raczej w toalecie - naciągało mnie jak diabli i pogoniło kibelkowo kilka razy. Po dwóch godzinach pobrano krew drugi raz. Czuję się fatalnie mam jakieś dziwne skórcze jelit, łeb jak po panieńskim wyniki po 15.00 dzisiaj. Robiłam obciążenie wcześniej niż koło 24 tyg. bo moje wcześniejsze wyniki z glukozy były lekko ponad normę. Przy pierwszej ciąży nie miałam robione tego badania po zażywałam już Fenoterol a to podobno fałszuje wyniki. Co do lumpeksów to ostatnio dopadłam coś takiego licząc że będzie dziewczynka, no ale Tymka w to nie będę przebierała
Może któraś chce? Ubranko jest jak nowe! :-)
Zobacz załącznik 590974Zobacz załącznik 590975Zobacz załącznik 590976Zobacz załącznik 590977
Ewentualnie butki next rozmiar 5, wiem że duże ale są śliczne! :-)
Zobacz załącznik 590978Zobacz załącznik 590979Zobacz załącznik 590980Zobacz załącznik 590981

po zerknięciu na w w stronę 
zresztą to miłe... w sumie jak ja zniknę to liczę że ktoś mnie też wywoła a co
:-)

No ale wiadomo... My mamy mebelki pon córeczce, na upartego komody kupować też nie będziemy...
Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja przyjaciolka tez w ciazy jest i ma termin na dzien matki
Ej mam pytanie, w czasie ciazy mozna lekko sie odchudzac? Najlepiej jakas dieta czy cos, bo boje sie ze moja waga bedzie w masakrycznym stanie.... i nie wiem co o tym myslec tak w ogole. Sprawdze jak bede sie czula po marszu w jedna strone 3 km.
kasiak ty mnie nie stresuj ta glukoza :-( musze sie wybrac, mam jeszcze 2 tygodnie zeby sie zebrac..

.
. Ja też zawsze robię ze świeżej kapusty i z pieczarkami
.
. Ja czekam na potwierdzenie płci i zastrzyk gotówki (tu się mogę nie doczekać)
.
, a tak jak tylko przyłoży dłoń to cicho i jak mówi do brzusia to też się dzidziuś uspokaja
. I też się śmiejemy, że będzie usypiał;-).
.

.