reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

alesia super prace Iga :-) oj mojemu dużo do takich brakuje....

bajki mój teraz wałkuje klub przyjaciol myszki miki :-) ale nie oglada za bardzo bajek.....

jaspis my nie mamy elektrycznego, gotujemy wode w czajniku na gazie bo bankrut na prad był....

reklama
My też na gazie gotujemy wodę w czajniku z ikei za 40 zł :D

Ależ mnie zgaga zaczyna męczyć, a ciągle zapominam kupić rennie... W ogóle nie wiem gdzie ja ostatnio mam głowę ;)

Macie jakiś sprawdzony przepis na tort bezowy??

A ja przed chwila opylilam telefon wystawilam na allegro ale przyjechal gosc z bialego obejrzal i kupil bedzie na baby designe lupo :-) bo mialam do sprzedania 4 miesiecznego galaxy s4.

My też na gazie gotujemy wodę w czajniku z ikei za 40 zł :D

Ależ mnie zgaga zaczyna męczyć, a ciągle zapominam kupić rennie... W ogóle nie wiem gdzie ja ostatnio mam głowę ;)

Macie jakiś sprawdzony przepis na tort bezowy??
Łyżeczka gorczycy białej popita szklanką wody albo szklanka mleka.
Ja tez mam gaz i wole gotować na gazie. Ale dziecku chcę gotować wodę mineralną dla dzieci, to jak 1-2 razy dziennie włączę czajnik bezprzewodowy to nie zbańczę;-) Wodę chce przelewać w termos, co będzie ciepła

hej

ja tez wsio na prąd i płace 170 zł za 2 m-ce

a tak wogole gratuluje udanych wizyt:)

Farfalla- trzymaj sie..każdy ma wątpliwosci.. ja to czasem budze sie i mysle jak my damy rade ale potem mysle ze jakoś bedzie aby wszyscy byli zdrowi

Carri a ja myślałam, że tylko ja mam taki pomysł z tym wózkiem do auta :-D
Jednak i tak kupienie do opla tigry wózka chyba graniczyłoby z cudem ;-)
Już nie mówię o podróżowaniu tym autem z noworodkiem...

Kainkas to nie tak źle 170zł. My mamy około 130-140, a mamy gaz.

Ostatnia edycja:
mamusia my rozliczamy się co miesiąc za faktycznie zużytą energię i jak ja teraz siedzę w domu całymi dniami to wychodzi jakoś 70-80, czasem zdarzy się 90 lub 90 parę zł ale rzadko. Kiedyś tak sobie porównywaliśmy z mieszkaniami w naszym mieście gdzie jest prąd i gaz to różnica żadna była.

Znalazłam fajny filmik, niby rzeczywistość-oczywistość, ale mój małżonek obejrzał i z malutkim strachem w oczach powiedział jednak - dam radę!
http://www.youtube.com/watch?v=dgei4Env3P4

Ostatnia edycja:
reklama
Mi teraz rachunek przyszedł i o dziwo prad mi poszedł do góry i place 200zl na dwa miesiące a do tego mam jeszcze gaz, ale tak to jest jak się remontowalo ostro na początku :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry