reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Lilka gratuluję, kolejna kobietka w domu - super! :)

Esiek moja też lubi ale właśnie trochę zaczyna nam się rozpadac ;-) Poza tym wg. mnie jest za mała i za cienka -samej się na podłodze twardej położyć nie da ...
Rozważam właśnie zakup mega maty Fisher Price bo jest znowu w promocji na allegro za 99 zł. ... tylko mam jeszcze jeden ważny zakup -nosidełko biodrowe bo kręgosłup mi siada i muszę wybrać - niby wybór powinien być oczywisty ale wiadomo :zawstydzona/y:

Infinity daj link do tej mega maty. Mi tez padl kregoslup - chodze na cwiczenia na kregoslup i na pilates i jest lepiej polecam. A bylo tak ze nie moglam gosi podnosic.

Lilka gratuluje drugiej Corci :-) a jakie macie typy odnosnie imienia? :)

Jutro wybieram sie na wizyte do naszej lekarki po skierowanie na to badanie tsh. Przy okazji wypytam sie o to. Oczywiscie naczytalam sie w necie na ten temat i bardzo tego zaluje.... Mam nadzieje ze jest wszystko w porzadku.
Dziewczyny, ktore maja juz za soba pobranie krwi u dzieciatka:jak to przebiega? Czy trzyma sie dziecko tak samo jak przy szczepieniu? Skad ja pobieraja? Wiki miala juz pobierana krew, ale to bylo w szpitalu i wtedy to byla masakra bo pobierali z glowki, cale szczescie teraz juz tak nie bedzie.

Madzia mam jeszcze pytanie do Ciebie: jak zbijasz u Corci ten poziom tsh? Dajesz Jej jakis lek czy to jakos samo spada?

Ostatnia edycja:
Pola Liwia Karina .

Ja mialam tez isc z Hania na pobieranie krwi ale narazie zrezygnowalam bo tyle dzieci choruje a ja akurat nie mam zdrowej strony w osrodku .

Lilka gratuluję drugiej córeczki.

Mini nic nie robiłam z stu tylko musiałam sprawdzać jego poziom i marcysia niestety była już 3 razy klota. Dwa razy popierali z paluszka raz z piętki. Jeśli już będziesz musiała to daj malutkiej wcześniej dużo pić żeby rozrzedzic krew bo do tys 3 fiolki pobierają.

Gena zdjęcie zrobię jutro bo dzisiaj marcysia dała nam popalić od popołudnia ma lekki katar i nie za bardzo umie sobie z nim poradzić. Dziewczyny co podawać na katar takiemu maluchów bo my pojutrze wyjeżdżamy i nie chcę żeby jej się coś przypadało

Madzia dzięki za info z nr 2 :)
Lilka karmię poersią i nie wiem
Skąd ten ból , miałam taki na jajeczkowanie i na @ a teraz o co chodzi , tylko ból sprawia bezsensu :p

Lilka gratuluje drugiej dziewuchy , widac ze u ciebie to genetyczne przeznaczenie :) twoj M bedzie miał wesoło :)

Infinity ale cie macierzyństwo pochłonęło :) zaginęła w akcji :)

reklama
Do góry