reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
infinity ja ci zaraz zmierze daj mi 30min. ale najlepiej powiedz mi dokladnie gdzie mierzyc? tam gdzie jest pupa i bioderka?

Esiek tam gdzie są stopy dziecka bo to będzie u nas najszersze miejsce przy czym u nas te stopy są zaraz za pupa ;) czyli jakies 5-10 cm od pupy w dół :)

Ostatnia edycja:
Infiniti ale stopki wychodza za siedzisko wiec spokojnie mala sie zmiesci a zeby latwiej bylo ja wsadzac to sobie sciagniesz tacke. A siedzonko jest dosc szerokie wiec chyba nie bedzie problemu.

infinity tak jak pisze majka - od kolan jest tak jakby juz pusto po bokach wiec nie masz ograniczenia. ale tam dzis masz pupe i uda jest szerokosc 30cm.

Majka tylko u nas aparat rozszerza nóżki i stopy są zaraz za końcem pupy, rozstawione mocno na boki. Normalnie są niżej i nie było by problemu a tak nie wiem czy boki nas nie ograniczą ...

Infiniti ja mysle ze sue zmiesci ale podjechala bym na Twoim miejscu do smyka moze masz gdzies nie daleko i wsadzila mala bo moze sie okazac ze.sue zmiesci ale bedzie jej ciasno albo nie wygodnie ;/ spr jeszcze chicco polly 2 w1 jak ogladałam w smyku to wydawało mi się wieksze ale moge sie mylic tylko ono jest chyba od 5 mc? Aha i nie wiem czy sprawdzałas ale ja znalazlam najtaniej na allegro albo w agito tez ostatnio była promocja i darmowa wysyłka ;)

Dzięki dziewczyny, musze chyba faktycznie na żywo sprawdzić bo u nas kolana są w sumie powyżej pupy a stopy tam gdzie mniej więcej normalnie kolanka albo i nawet wyżej i do tego zwrócone na zewnątrz więc robi się szeroko i to może wypaść jeszcze w wąskim miejscu jak patrze na zdjęcia fotelika :(
To się wstrzym i najpierw sprawdze. ..

Majka juz lepiej niż na początku ale widać że jej przeszkadza i ogranicza odkrywanie świata ....

reklama
Do góry