Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będziesz zadowolona :-)I wiem już jakie od brata dostaniemy fotelik i wózek. Tzn fotelik już nam oddali, to Maxi cosi cabriofix czarny, a wózek TAKO Captiva Mohican 03, zielony i grafit.
Musisz się zastanowić do czego tego wózka będziesz używać.Dziewczyny planuje zakup wózka. .ale można oszalał. .jak znajdę jakiś niby super to opinie w necie takie sobie... pomóżcie proszę. .. zastanawiam się nad tako omega lub baby design dotty clasic.. wiecie coś o nich? Cena nie mała ale mamy dostać wózek w prezencie i mamy limit do 3 tys (oczywiście na 3 lub 4w1)... ?
Na nierówności to zdecydowanie koła pompowane + dobra amortyzacja.No właśnie przez 3 miesiące będziemy mieszkać w bloku na 3 pietrze a potem w domku bo się przeprowadzamy. Zależy mi na tym żeby dało się nim jeździć po nierównościach bo nie będziemy mieć drogi przy domku jakiś czas... chciała bym żeby nie trzeszczal, i był bezpieczny.. i oczywiście ładny. [emoji5] 4 w 1 to wózek z gondola, spacerem, fotelikiem samochodowym i bazą. [emoji5] dlatego była bym wdzięczna za jakieś polecenia i opinie[emoji5][emoji5]
Wystarczy :-)Hehe nie spodziewałam się takich testow) a długa gondola to jaka? 82 wystarczy?