reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Ja pewnie mało kupię dla dziecka, bo po synku mam milion rzeczy. Młody się urodził 30 lipca, teraz mam termin na 8 września - tylko miesiąc różnicy, a patrząc na pogodę w ostatnich latach to we wrześniu będzie ciepło :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
ja poprzednio kupiłam używany za 650 zł i później odsprzedałam też za 650 zł więc nic nie stracił na wartości. A przy nowym to wiadomo że trzeba później sprzedać za połowe ceny. Chyba że ktoś przewiduje powiekszanie rodziny to wtedy mozna kupić nowy :)

Ja planuję mieć 3 dzieci dlatego m.in. myślę o kupnie nowego wózka, mam nadzieję, że nam posłuży :)

Ja łóżeczko mam rodowe można powiedzieć :) Spało w nim 6 dzieci - moich 3 braci ciotecznych, 1 siostra cioteczna, moja rodzona siostra i ja :) Kupię tylko nowy materacyk i przemaluję je na biało :)

Ja tez planuje biale mebelki:) chce cos prostego, ale jeszcze nic nie ogladalam.

Gabee, bardzo fajnie wyglada ten Twoj wozkowy faworyt jedo nevo:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Oj dziewczyny duzo wyjdzie jak juz maluchy beda. Ja mam multum pajaców ze stopkami i moj synek nie potrafił w tym funkcjonować. Tak kopal,ze stopy mial w kolanach.:) od poczatku spal w body,spodniach bez stopek i skarpetki:) do tej pory nie zalozy nic ze stopkami

reklama
Mi sie wlasnie biale wydaja neutralne, mozna do nich dobrac dodatki w dowolnych kolorach. Chciaz mysle, ze bedzie bialo-szaro z jakims akcentem kolorystycznym. I na pewno nie chce ani nic niebieskiego, ani rozowego;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry