Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też śmigam, bo lecimy OC zapłacić za samochód

na temat służby zdrowia się nie wypowiadam, bo sama do niej należę![]()
hej Laski
Devi w/g mnie wszystko się może zdarzyć;-), więc chyba najlepiej jak betę zrobisz.
Kobietka22 niestety nasza służba zdrowia przedstawia wiele do życzenia, sama niejednokrotnie miałam okazję sie o tym przekonaćniestety
Daffodill to Ty w ciążę zaszłaś biorąc tabletki?? Przepraszam, jeżeli cos nie doczytałam lub pokręciłam, ale tak zrozumiałam.
U mnie 2 dzień okresu-no dosyc skąpy, ale jeszcze mozna go pod normę podciągnąć
kurcze czytałam tyle razy normy betki ,a teraz mam czarną dzióre w głowie........, wiem ,że każde laboratorium ma swoje normy i oni chyba Ci powiedzą jeśli coś wyjdzie na ,który tydzień to pasuje jeśli jest ciąża.
, ja to nie mam czasu ,no chyba,że na allegro posiedze czasem też mam ten nałóg ,że zamiast do sklepu to ja do neta bo zawsze jak szukam w sklepach to nic mi nie pasuje ,a na allegro jest często taniej i niepowtarzalnie, zresztą nasza mieścina to zacofana jest kupiłam na lato rybaczki białe z satyny takie troszke przymarszczone i jak przechodziłam przez plac handlowy to jedna pani sie pytała czy to pidżama czy spodnie 

.