Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też śmigam, bo lecimy OC zapłacić za samochód

na temat służby zdrowia się nie wypowiadam, bo sama do niej należę![]()
hej Laski
Devi w/g mnie wszystko się może zdarzyć;-), więc chyba najlepiej jak betę zrobisz.
Kobietka22 niestety nasza służba zdrowia przedstawia wiele do życzenia, sama niejednokrotnie miałam okazję sie o tym przekonaćniestety
Daffodill to Ty w ciążę zaszłaś biorąc tabletki?? Przepraszam, jeżeli cos nie doczytałam lub pokręciłam, ale tak zrozumiałam.
U mnie 2 dzień okresu-no dosyc skąpy, ale jeszcze mozna go pod normę podciągnąć
kurcze czytałam tyle razy normy betki ,a teraz mam czarną dzióre w głowie........, wiem ,że każde laboratorium ma swoje normy i oni chyba Ci powiedzą jeśli coś wyjdzie na ,który tydzień to pasuje jeśli jest ciąża.
, ja to nie mam czasu ,no chyba,że na allegro posiedze czasem też mam ten nałóg ,że zamiast do sklepu to ja do neta bo zawsze jak szukam w sklepach to nic mi nie pasuje ,a na allegro jest często taniej i niepowtarzalnie, zresztą nasza mieścina to zacofana jest kupiłam na lato rybaczki białe z satyny takie troszke przymarszczone i jak przechodziłam przez plac handlowy to jedna pani sie pytała czy to pidżama czy spodnie 

.