Czesc Dziewczynki.. 5min temu dolaczylam do Waszego forum.. zupelnie nie moge sie na nim odnalesc

nie wiem gdzie moglabym zadac swoje pytanie i w ogole nie mam pojecia gdzie sie podlaczyc

po krotce,Mam na imie Marta , mam 25 lat i jestem szczesliwa mama niespelna 3 letniej coreczki Mai.
Razem z mezem staralismy sie o ciaze rok czasu po owczesnym poronieniu ( 14/16tc ) ..
Ostatnio zdecydowalismy sie,ze juz najwyzszy czas na rodzenstwo i zaczelismy starania.
Jestem 4msc po zastrzyku antykoncepcyjnym,wiec nie spodziewam sie cudu aczkolwiek jest kilka rzeczy,ktore nie daja mi spokoju ( choc zastrzyk dziala podobno do 80dni )
Biore tabletki dla kobiet starajacych sie ( kpl witamin - kwas foliowy itd ) ,nie zmienilam diety itd.
Od 10 dni robie codziennie testu owu .. niestety nie trafila mi sie podwojna kreseczka,tylko pojedyncze ale wczoraj i dzis nie pokazala sie nawet kontrolna ..
cykle mam niesamowicie nieregularne ( ost @ 8 sierpnia ) .. mam od ponad tyg metaliczny posmak w buzi,nie moge sie go pozbyc,czuje sie srednio jak wracam samochodem z pracy ( a pracuje do poznych godzin nocnych ) + nie moge sie wyspac w ogole .. zwykle starczalo mi 6-8h .. tym razem nawet 12 nie spelnia swojej roli ..
zastanawiam sie ,czy test owu moze mi sugerowac ewentualna ciaze poprzez brak nawet kreski kontrolnej ?
aha i ..wiem jak to jest z uplawami i sluzikami .. u mnie nie ma nic od dobrego tygodnia procz dziwnego uczucia jakbym chlusnela sobie tam z dwie lyzeczki oleju .. trudno mi to opisac ale rozumiem,ze sa specjalistki ktore moga mi cos podpowiedziec ?

pozdrawiam serecznie