Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Devi- ja to bym chyba zrobiła tak jak kazała ginka. Bo niby nam się wydaje ze dwa dni w tą czy w tą to różnicy nie zrobi, ale moze mieć wpływ na kolejną @@@ i znowu będziesz w nerwach, ze coś jest nie tak. A M. no cóż.... czasami trzeba się poświęcić, dla celów wyższych)) (czyt. dzidzi
))))
Bo ja mojego zaraziłam i nockę mieliśmy z głowy((
Witam z rana. U nas pięknie słonko świeci a u gina było tak:
ciązy brak a tamto jednodniowe plamienie ktore wypadlo praktycznie w dniu spodziewanej miesiaczku nalezy uznac za miesiaczke ale zeby miec pewnosc ze nastepna wystapi i zeby nie zabrzuc cyklu dala mi duphaston ktory mam brac od 16 do 28 dc i potem w ciagu 3 dni ma wystapic poządna @. Potem ma czekac do nastepnej @, jesli nastepna tez bedzie sie spoznac lub bedzie to tylko plamienie to pierwsze co mam zrobic to isc do endokrynologa zbadac tarczyce.
No i teraz zastanawiam sie co zrobic z tym duphastonem, biorac dokladnie tak jak zaleca gin, @ dostane na sam urlop w Turcji, gin. mowila ze jesli bardzo chce to moge przedluyc branie duphastonu o 2-3 dni i wtedy @ tez sie przesunie ale ona by nie polecal bo to jeszcze bardziej rozreguluje cyklu. I nie wiem niby dwa dni w ta czy w ta nie powinny robic takiej roznicy ale jesli ma to potem ewentualnie utrudnic sprawe ciazy to chyba przesiedze wczasy na lezaku, maz tylko zwiedziony bo zwykle urlop to czas duuuzego przytulania![]()
Cześć)
A ja znowu do Was z pracy na okienku piszę)
Anna- wszystkiego najjjjjjjjjjjj dla Przemka))
Devi- ja to bym chyba zrobiła tak jak kazała ginka. Bo niby nam się wydaje ze dwa dni w tą czy w tą to różnicy nie zrobi, ale moze mieć wpływ na kolejną @@@ i znowu będziesz w nerwach, ze coś jest nie tak. A M. no cóż.... czasami trzeba się poświęcić, dla celów wyższych)) (czyt. dzidzi
))))
Daffi - o jak fajnie krótko się teraz pisze) Zdrówka Ci życzę i obyś Julki nie zaraziła !!! Bo ja mojego zaraziłam i nockę mieliśmy z głowy
((
cześćVika, Misia:-)
smęcić będę jak się okaże coś nie tak, na razie wolę o tym nie myśleć
u nas słonko świeci, ale wieje tak że drzewa się uginają
a u nas pierwsi goście za nami