Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wika8- Dokładnie tak, za rok zmieniam uczelnię, bo na obecnej nie ma magistra z kierunku, który mnie interesuje;/ A zajęć będę miała sporo najwięcej z całych studiów, także będzie ciężko, ale nie podjęłam jeszcze decyzji. Rozmawiałam z moim szefem, że może mogłabym pracować przez internet podsyłali by mi prace, wieczorami robiłabym i wysyłała im z powrotem mailem, tylko, że to nie jest praca na godzinę czy dwie i boje się, że się zamęczę cały dzień na uczelni a w nocy praca, nie mówiąc już o nauce;/. Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!
eee Krolowa jak Wy juz zaczynacie staranka to może uda nam się razem zaciązyć bo my pierwsza planowana próba w grudniua tak jak piszesz u Mamus 2011 jest straszny tłok a tu juz się zadomowiłam i mysle że dziewczyny nas nie wyrzuca jeśli my troche przyspieszymy
![]()
dziś w planach u mnie poprawa mgr, chociaż wiem że to jeszcze nie ostatnie poprawki
miłego dzionka
już odzywam się na pwAnna25 witaj
Co u Ciebie?odezwij się do mnie bo mam coś dla Ciebie
Devi tak mój synek urodził się 1go stycznia o 22.25)

to jest nas co najmniej 2 bo ja też raczej nie będę starała się załapać na 2011agnieszka.kk- ja też lubię tą nazwę, zwłaszcza, że ja raczej nie będę mamą 2011 ;p

mam sentyment do 2012

ja uwielbiam pikle własnej robotyi pikle własnej roboty![]()
wogóle uwielbiam wszystko co w occie niestety
ja dziś wieczorem kończę antybiotyki a do gina na 11.10 ale boje się jak diabli bo ostatnio wykryła mi wodę w brzuchu i antybiotyk miał mnie wyczyścić a jak nie to pójdę na stół chirurgiczny:-(a wszystko wina lekarzy ech...Jutro 9.30 wizyta u gina....
Dobranoc![]()

Edit: O!!O!!! Wyszedł mi post pod postemSorki
)