reklama

Mamusie w 2012

Kobietka zaszłam w ciąże gdzieś 8-12 sierpnia przynajmniej tak mi się wydaję... :happy:

Agatka dziekanki nie będę brać w najgorszym wypadku przełożę sesję na wrzesień:happy:

reklama
Jestem już, ale muszę jeszcze lecieć na dwór wprowadzić samochód do garażu, wyprasować sobie rzeczy na jutro do pracy i przygotować coś do jedzenia dla siebie i M., chociaż M. wróci gdzieś dopiero za 2h, ale miło mu będzie jak już kolacja będzie gotowa:)) Tak więc komp chodzi i może uda mi się w międzyczasie poodpisywać Wam :)

wika8- Dokładnie tak, za rok zmieniam uczelnię, bo na obecnej nie ma magistra z kierunku, który mnie interesuje;/ A zajęć będę miała sporo najwięcej z całych studiów, także będzie ciężko, ale nie podjęłam jeszcze decyzji. Rozmawiałam z moim szefem, że może mogłabym pracować przez internet podsyłali by mi prace, wieczorami robiłabym i wysyłała im z powrotem mailem, tylko, że to nie jest praca na godzinę czy dwie i boje się, że się zamęczę cały dzień na uczelni a w nocy praca, nie mówiąc już o nauce;/. Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!

To robisz studia tak jak ja. Najpierw zrobiłam dzienne licencjackie, a potem na innej uczelni zrobiłam zaocznie magisterskie. I po licencjacie zaczęlam pracę w szkole i robiłam mgr.

eee Krolowa jak Wy juz zaczynacie staranka to może uda nam się razem zaciązyć bo my pierwsza planowana próba w grudniu:) a tak jak piszesz u Mamus 2011 jest straszny tłok a tu juz się zadomowiłam i mysle że dziewczyny nas nie wyrzuca jeśli my troche przyspieszymy :)

Nie wyrzucimy, nie wyrzucimy :))) Bedziecie nam przesyłały fluidki ciążowe :)))

dziś w planach u mnie poprawa mgr, chociaż wiem że to jeszcze nie ostatnie poprawki

miłego dzionka

I jak poprawki pracy??? Ja nienawidziłam tego robić!!!!!!!!!

Z grubsza przeczytałąm co tam u Was słychać :))
Co do Świąt to od dwóch lat u nas jest problem gdzie spędzamy Wigilię?? CZy u mnie wdomu, czy jedziemy do rodziców M.?? I robimy w ten sposób, że jesteśmy trochę u moich rodziców, a potem pędzimy do teściów. Bardzo męczące to jest.
A w tym roku nasza pierwsza Wigilia w trójkę :)) Już się nie mogę doczekać :))

Edit: O!!O!!! Wyszedł mi post pod postem:) Sorki :))

Dziś wypadło na mnie że tylko się z Wami przywiatam. Wstaliśmy dziś o 6 i cały dzień spędziłam w samochodzie, wróciliśmy dopiero 15 min temu i już mi się spać chce. Ciepła herbatka, Top Models na tvn-ie i idę spać:)

Jutro 9.30 wizyta u gina....

Dobranoc :)

Misia89- to trzymam kciuki i widzę, że jesteśmy z jednego miasta to zawsze możesz podrzucić dzidzie;)
Wika8- Dokładnie tak samo chcę zrobić, za rok chciałabym znaleźć stała pracę i iść na zaoczne na magistra.
devi- Ja też oglądam top model:)

Anna25 witaj:)
Co u Ciebie?odezwij się do mnie bo mam coś dla Ciebie:)
Devi tak mój synek urodził się 1go stycznia o 22.25 :))
już odzywam się na pw:tak:
agnieszka.kk- ja też lubię tą nazwę, zwłaszcza, że ja raczej nie będę mamą 2011 ;p
to jest nas co najmniej 2 bo ja też raczej nie będę starała się załapać na 2011:-p:-Dmam sentyment do 2012:-D:-D:-D
i pikle własnej roboty :-p
ja uwielbiam pikle własnej roboty:tak:wogóle uwielbiam wszystko co w occie niestety:dry:

Jutro 9.30 wizyta u gina....

Dobranoc :)
ja dziś wieczorem kończę antybiotyki a do gina na 11.10 ale boje się jak diabli bo ostatnio wykryła mi wodę w brzuchu i antybiotyk miał mnie wyczyścić a jak nie to pójdę na stół chirurgiczny:-(a wszystko wina lekarzy ech...
ale za Twoją wizytę trzymam kciuki:tak:

chyba tak z rana mnie tu nie było, ale dziś Przemko ma urodziny i pierwszy raz robię mu "przyjęcie" i chyba ze stresa spać nie mogę;-)dobrze, że urlop do piątku mam:-)
także do piątku będzie mnie tu trochę widać:tak:

Edit: O!!O!!! Wyszedł mi post pod postem:) Sorki :))

co do postow pod postem to jezeli jest miedzy nimi 60 minut roznicy to moga byc:) takze nie marwt sie tylko 10 min ci zabraklo;p;p;p

Witam sie w czwartek:) szary pnury leje i w ogole nie fajnie u mnie jest.
do tego chora jestem i jakos tak dziwnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana. U nas pięknie słonko świeci a u gina było tak:
ciązy brak a tamto jednodniowe plamienie ktore wypadlo praktycznie w dniu spodziewanej miesiaczku nalezy uznac za miesiaczke ale zeby miec pewnosc ze nastepna wystapi i zeby nie zabrzuc cyklu dala mi duphaston ktory mam brac od 16 do 28 dc i potem w ciagu 3 dni ma wystapic poządna @. Potem ma czekac do nastepnej @, jesli nastepna tez bedzie sie spoznac lub bedzie to tylko plamienie to pierwsze co mam zrobic to isc do endokrynologa zbadac tarczyce.
No i teraz zastanawiam sie co zrobic z tym duphastonem, biorac dokladnie tak jak zaleca gin, @ dostane na sam urlop w Turcji, gin. mowila ze jesli bardzo chce to moge przedluyc branie duphastonu o 2-3 dni i wtedy @ tez sie przesunie ale ona by nie polecal bo to jeszcze bardziej rozreguluje cyklu. I nie wiem niby dwa dni w ta czy w ta nie powinny robic takiej roznicy ale jesli ma to potem ewentualnie utrudnic sprawe ciazy to chyba przesiedze wczasy na lezaku, maz tylko zwiedziony bo zwykle urlop to czas duuuzego przytulania :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry