Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja na szybko to dzisiaj dzień sprzątania!!! A do tego Igor marudny więc ciężko mi idzie to sprząanie, a jeszcze trzeba wyskoczyć na jakieś zakupy!!! Ehh, dla mnie doba ostatnio jest za krótka.....
I ja sie odzywam dopiero teraz.
Rano nie pleniuchowalismy w łóżku bo 9 musielsmy byc w Castoramie. P. stawial nowego chłopaka na prezentacje i musiał go przeszkolić a potem pojechalismy na szybkie zakupy i umyc autko.
Po powrocie do domku, wypilismy kawke i zjedlismy ciacho. Uwaga: zwracam honor szarlotce. Wyszła bardzo dobra, jednka się nie rozpływa (widocznie wczoraj jeszcze była za ciepła)i nie jest kwaśna tylko mało słodka Mąz pochwalił wiec nie jest źle
devi, ale kusisz ta szarlotka,szkoda, ze ja nie jestem taka zreczna w wypiekaniu I zaluje, ze moja mama tak daleko, bo ciasta, ktore piecze sa po prostu wspaniale agnieszka, daffi, u nas rowniez sobota jest dniem sprzatania. Plan wykonalam jednak w polowie, bo jakos ochoty mi zabraklo na dalsza polowe
U mnie dla odmiany mama posprzątała bo ma wolne ,a ja sprzątałam ,ale w pracy i szybko mi dzionek zleciał pracujący ,ale jutro znowu do pracy to powinno być karalne pracować w niedziele, ale cóż, ja dziś robie ten sosik wreszcie bo przecież wczoraj znowu nie zrobiłam ehh ,ale znowu będe ciocią u koleżanki jest piękny pęcherzyk i ładnie sie dzidzia umościła:-), przypomnijcie, mi które z was już sie starają?Skleroza.
kobietka dokładnie w niedziele nie powinno w ogóle się pracować. devi ale super ciacho na pewno smaczne Aga jutro dokończysz sprzątanie a dziś odpoczywaj już sobie Wika jak tam u Ciebie sobota mija? Daffi u Ciebie wszystko ok?
witam się w słoneczny niedzielny poranek:-)
M pojechał na zawody przed 5, Przemko przyszedł do mnie przed 7 i do 8.30 pospaliśmyjak tylko ogarnę kuchnię po wczorajszej imprezie (a były tylko 3 osoby-chrzestna M z rodziną) melduję się z kawką