reklama

Mamusie w 2012

Hej, hej, hej :)

Ja na szybko to dzisiaj dzień sprzątania!!! A do tego Igor marudny więc ciężko mi idzie to sprząanie, a jeszcze trzeba wyskoczyć na jakieś zakupy!!! Ehh, dla mnie doba ostatnio jest za krótka.....

reklama
I ja sie odzywam dopiero teraz.
Rano nie pleniuchowalismy w łóżku bo 9 musielsmy byc w Castoramie. P. stawial nowego chłopaka na prezentacje i musiał go przeszkolić a potem pojechalismy na szybkie zakupy i umyc autko.
Po powrocie do domku, wypilismy kawke i zjedlismy ciacho.
Uwaga: zwracam honor szarlotce. Wyszła bardzo dobra, jednka się nie rozpływa (widocznie wczoraj jeszcze była za ciepła)i nie jest kwaśna tylko mało słodka :) Mąz pochwalił wiec nie jest źle:)

Zapraszam :)

Uploaded with ImageShack.us

Czesc,

devi, ale kusisz ta szarlotka,szkoda, ze ja nie jestem taka zreczna w wypiekaniu:zawstydzona/y: I zaluje, ze moja mama tak daleko, bo ciasta, ktore piecze sa po prostu wspaniale:tak:
agnieszka, daffi, u nas rowniez sobota jest dniem sprzatania. Plan wykonalam jednak w polowie, bo jakos ochoty mi zabraklo na dalsza polowe:-D

U mnie dla odmiany mama posprzątała bo ma wolne ,a ja sprzątałam ,ale w pracy i szybko mi dzionek zleciał pracujący ,ale jutro znowu do pracy to powinno być karalne pracować w niedziele:crazy:, ale cóż, ja dziś robie ten sosik wreszcie bo przecież wczoraj znowu nie zrobiłam ehh ,ale znowu będe ciocią u koleżanki jest piękny pęcherzyk i ładnie sie dzidzia umościła:-), przypomnijcie, mi które z was już sie starają?Skleroza:zawstydzona/y:.

kobietka dokładnie w niedziele nie powinno w ogóle się pracować.
devi ale super ciacho :szok: na pewno smaczne :tak:
Aga jutro dokończysz sprzątanie a dziś odpoczywaj już sobie:)
Wika jak tam u Ciebie sobota mija?
Daffi u Ciebie wszystko ok?

Rozumiem was dziewczyny u mnie tez cały dzień sprzątanie później gotowanie, ale nie upiekłam takiej cudnej szarlotki jak devi;( jesteśmy na diecie.

Jutro niedziela szkoda że niektóre z was pracują. Ja siedzę w domu i wspieram mojego M w pisaniu magisterki ;)

Czesc i czołem :)) Ja tylko się witam i spadam spać :)

Devi- ślinka mi poleciała na widok Twojego wypieku:))) Ale jesteś zdolna dziewczyna :)))

PAPA, do juterka

reklama
witam się w słoneczny niedzielny poranek:-)
M pojechał na zawody przed 5, Przemko przyszedł do mnie przed 7 i do 8.30 pospaliśmy:-Djak tylko ogarnę kuchnię po wczorajszej imprezie (a były tylko 3 osoby-chrzestna M z rodziną:dry::confused::-D:-D:-D) melduję się z kawką:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry