Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkim chorowitkom fluidki zdrowa przesyłam
Wy mi zazdroście wyjazdu a ja zaczynam panikować. Częto przed takimi wyjazdami pojawia sie u mnie jakis irracjonalny lek. Boje sie że tak zgine, ze zachoruje i nikt mnie nie bedzie rozumial i nie bedzie mi potrafil pomoc itd. nigdy nie mialm jakiegos negatywnego zdarzenia a jednak ostatnio jakos tak mi sie w glowie pomieszalo . Głupia jestem, nie??

Żarcik oczywiście
Ale to chyba normalne, że się ma się takie dziwne myśli przed dalszym wyjazdem. Tym bardziej, że wybierasz się do Turcji, a wiemy jacy są Turcy 

Poza tym smutno mi a w sumie nam bo to nasze pierwsze tak długie roztsanie z P. od ok. 7 lat !!!! Tyle nocy bez siebie...MASAKRA!!!!

)

Daffi wyjeżdzam dziś i wracam w niedziele czyli 5 samotnych nocy.Masakra!!!
P.czesto wyjzdza na rozne delegacje ale to sa max. 2-3 dni a i tak nam cięzko
A teraz....niby wycieczka fajna ale ja chcialbym to zobaczyc z nim...i on sam tak mocno mnie wczoraj wieczorem przytulal i mowil ze mu tak smutno ze tak dlugo bedziemy bez siebie. Oczywiscie przy okazji zapenia mnie ze koniecznie mam jechac i nawet nie bylo mowy zebym zrezygnowala.
My poprostu jestesmy razem bardzo blisko i lubimy robic razem rozne rzeczy i nie szczegolnie lubimy sie rozdzielac. Jego wyjazdy firmowe w zupelnosci nam wystarczaja zeby od siebie odpoczac raz na jakis czas. I zeby nie bylo, jak ktores z nas ma ochote zrobic cos samemu, wyjsc tylko w swoim towarzystie to abslotutnie nie ma problemu choc szczerze i ja i on zadko mamy takie potrzeby. Wiele osob mowi ze to troche chore, ze trzeba miec swoja przestrzen , swoje towarzystwo itd. ale nam razem jest naprawde bardzo dobrze. i nawet jak nie musimy byc razem to czesto robimy wszytsko zeby jednak byc we dwoje
Ufff sie rozpisałamale chciałm zebyście dobrze zrozumiałmy realcje miedzy nami
Aga- przesyłam kolejna porcje zdrowotnych fluidków![]()