reklama

Mamusie w 2012

reklama
I ja się witam :-)

I na dzisiaj to by było na tyle, bo leże już w łóżeczku i czekam na M. jak wróci z łazienki a na oczy już ledwo widzę. Usyyyyyyypiam:sorry2:

Papa, miłej nocki

cześć

królowa to trzymam kciuki, żeby się udało :)
dzisiaj jadę do koleżanki która wczoraj urodziła prześlicznego chłopca :) wysłała mi zdjęcie i zakochałam się, nie mówiąc już o tym, że instynkt macierzyński znowu powrócił :)
pokazałam fotkę mężowi to stwierdził, my też sobie takiego zrobimy w grudniu :) nieugięty jest ten mój chłop

KrolowaFal mam nadzieje ze napsizesz nam dobre wiescie. mi sie non stop ostatnio sni ciaza. dzis tak samo.
w sumie snila mi sie jedna kolezanka z bb ktora ma juz 2 synow i 2 kolezanki z klasy z podstawowki i 1 juz byla w 21tyg ciazy a my we 3 ledwo co w nia zaszlysmy. kurcze no jestem ciekawa co zwiastuja te sny.

Witajcie:)
U mnie dziś zdecydowanie lepiejjjjj,zdrówko wraca!!!
Niestety nie długo czas do pracy iść i pewnie stąd Daffi ten "dialog" bo nie wiem jak wam ale mi czasami na prawdę czasu brakuje na wiele rzeczy.
Jutro i weekend mam na szczęście wolny ale za to do południa w piątek mam już zaplanowaną robotę,muszę poprać firanki i zasłonki a potem umyć okna i ogarnąć cały dom więc jak widać będę miała kupę roboty:-/

A jak tam u was?

reklama
cześć
u mnie w sumie ok zdrówko mi wraca i Milence też, ja malo sie udzielam, bo mam Milenkę w domu -dotychczas chorą, marudną i znudzoną:rofl2: Jutro juz ja posyłam do przedszkola, bo jest już zdrowa a w domu to obie kota dostajemy, nie zapominajcie, że ja pracuje głównie w domu, więc mam mega nerwy:wściekła/y:
Mąz tez ma teraz ciężki okres, duzo pracy, po pracy kursy a w weekendy zaoczną szkołę, więc za wiele mi nie pomoże:no: Musimy jakoś przetrwac ten okres

Milenka tęskni za przedszkolem, za koleżankami a ze mną zwyczajnie się nudzi:eek:

Jeżeli chodzi o 2 dziecko to mam czasem takie chwile wątpliwości podobnie jak Devi czy dam rade? ale szybko odganiam to myśli, klamka zapadła decyzja od stycznia działania:-D, bo jak będziemy to odkladać to nigdy się nie zdecydujemy:no: bo zawsze coś będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry