reklama

Mamusie w 2012

witajcie
wiecie co, ja się Wam do czegoś przyznam...
to ja zgarnęłam całe słońce bo u mnie jest mega ciepło:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
pranko wisi, obiadek się gotuje, a o 16 idę małżonkowi pokibicować:tak:
tymczasem idę poczytać co naskrobałyście:-)

reklama
Anna - o żesz ty, ty celowo to zrobiłaś żebyśmy przyjechały na kawe dziewczyny pakujcie manatki jedziemy do Ani:-D:-D:-D:-D:-Dsię poopalać spakujcie bikini i kremy z filtrem.

Kobietka skąd wiedziałaś:confused::confused::confused::-):-):-):-):-):-)
zapraszam wszystkie, posprzątane jest więc wstydzić się nie będę:-p:cool2::-):-):-)i nawet schłodzone słodkie czerwone winko w lodówce mam:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja mam białe winko to zabiorę ze sobą tylko ciekawe kto mnie potem scholuje do domciu :-Dchyba M będzie musiał wziąść dostawczaka z pracy i nas wszystkie porozwozić:-D:-D:-Dhaha i by podjeżdzała buda z pieczywem i pijane staraczki by się wytaczały po kolei o jeju ,ale sie uśmiałam z takiej wizji.

Kobietka spoko,dzięki:)
Życzę udanego wypadziku :)

Aniu u mnie zimno,daj troszkę słoneczka plissss:))

Alan ma gościa a Ja czekam na M z pysznymmmm obiadkiem,potem jedziemy na małe zakupy znowu.

Cześć dziewczyny, mam pytanie zrobiłam sobie bete i wyszło mi 0,5 mlU/ml co to znaczy??

Witaj:)
Agatko z tego co wiem to Twój wynik mówi że ciąży brak.

Poczytaj sobie to jak znajdziesz czas,może Ci się przyda:)
Pierwsze symptomy wczesnej ciąży. - Artykuły - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry