Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no nic raz do roku mogę się poświęcić
Siedzę w domu , bo od wczoraj tak mnie głowa napitala, że koszmar :-( dzisiaj o 3 w nocy wstawałam po tabletkę a myślałam że po karetkę będę dzwonić bo myślałam że mi głowa wybuchnie. Zrób małemu jakieś ciasto i niech siedzi lepiDana &&&& za wizytęBędzie dobrze :-)
Anastazja, dzięki, pomoc się przyda, bo przy dwulatku ciężko mi ogarnąć takie gotowanie i Małegoteraz chwila przerwy, rolada sie piecze, ciasto już w połowie jest zrobione. Muszę dać Igorowi zupę i sama też coś przegryżć... a do Krakowa jedziemy w następną sobotę :-):-)
a pomysł z maratonem fajny:-):-)
Menu masz wytworne - nie powiem że mi ślinka nie cieknie 
witam piatkowo
anastazja nie pitol, trzeba dzialac a nie sie zamykac na swiatno wlasnie co tam u Ciebie? szpiegiem nie jestem tylko widze zes zalogowana, mod widzi wiecej niz inni

loguję się bo fotki inaczej obejrzeć nie mogę
a u mnie po staremu - dobrze , ale mogłoby być dobrze +
działamy , ale w poprzednim cyklu też działaliśmy i doopa z tego wyszła, ale może to przez moje mega wielkie przeziębienie - tak to sobie tłumaczę
teraz już będzie lepiej
Liv buhahahahahahahahahahahahahahahaha poryczałam się
Dana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny boję się, jak ja się boję. Jeść nie mogę, picie staje mi w gardle o nauce już w ogóle mowy nie ma, nogi same podskakują w nerwach, jak ja się boję. Jeszcze 3,5 godziny - zejdę na zawał.
&&&&& nigdy za wiele, więc trzymam.